Τίτλοι τέλους στο Campionato

Πέφτει η αυλαία στην Ιταλία και για ακόμα μία φορά η Γιουβέντους πανηγυρίζει τον τίτλο σε ένα συναρπαστικό κατά τα άλλα πρωτάθλημα. Η Αταλάντα άφησε το στίγμα της και θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται ενώ η Μίλαν τρέχει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί από τα μέσα Ιουνίου. Έχει κάποια σημεία για να πατήσω απόψε στο Campionato και θα πάρω τις αποδόσεις που προσφέρουν τα φαβορί. Μην ξεχνάμε πως Ρόμα και Λέτσε μας πλήρωσαν την προηγούμενη φορά ενώ η Λάτσιο φρέναρε στο 2-0 στερώντας μας το απόλυτο των προτάσεων. Ας δούμε το σημερινό κουπόνι λοιπόν.

Αταλάντα – Ίντερ

Τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται απόψε στο ντέρμπι του Μπέργκαμο. Η Αταλάντα θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τον πιο ιδανικό τρόπο και να κατακτήσει τη 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Γιούβε. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί θετικών αποτελεσμάτων και με το ρεκόρ των 98 γκολ στην επίθεση γράφει ιστορία. Στον αντίποδα η Ίντερ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα χτυπήσει ένα ματς καθώς ακολουθούν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ωστόσο οφείλουμε να την υπολογίζουμε ως μέγεθος. Η απόδοση στο άσσο της Αταλάντα είναι εξαιρετική αλλά θα πάω λίγο πιο Safe. Με το Draw No Bet να μου κλείνει το μάτι η απόδοση του 1,77 μοιάζει καλή επιλογή.

Γιουβέντους – Ρόμα

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι χωρίς μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Την τελευταία αγωνιστική με την Γιούβε ήδη πρωταθλήτρια και σημαντικό παιχνίδι μπροστά της για το Champions League τα πράγματα διαφοροποιούνται. Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να χτυπήσει το ματς καμία από τις δύο ομάδες και η ισοπαλία μπορεί να μας χαρίσει μία εξαιρετική απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και με τη νίκη τους επί της Τορίνο κλείδωσαν τους ομίλους του Europa League την ερχόμενη σεζόν. Μπορεί να βγω ψεύτης αλλά προς το φιλικό πάει το ματς. Ισοπαλία και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!

Μίλαν – Κάλιαρι

Οι εμφανίσεις της Μίλαν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν θυμίζουν σε τίποτα τη Μίλαν προ Κορονοϊού. Οι γηπεδούχοι με ηγέτη τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τρέχουν ένα σερί 12 αναμετρήσεων χωρίς ήττα ( 8 νίκες , 4 ισοπαλίες ) και αν είχε λίγες αγωνιστικές ακόμα σίγουρα θα χτυπούσαν την πόρτα του Champions League. Η Κάλιαρι επικράτησε της αδιάφορης Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα θέλει μία ακόμα νίκη γοήτρου για να κλείσει όμορφα τη φετινή σεζόν. Δεν έχει τις δυνατότητες πιστεύω να κάνει κάτι τέτοιο μέσα στο Μιλάνο ειδικά αυτή την περίοδο. Ο άσσος χαμηλός και δεν με συγκινεί οπότε θα τον συνδυάσω με νίκη από Ημίχρονο για καλύτερη απόδοση. Παίρνω το ρίσκο μου και περιμένω!

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Αταλάντα – Ίντερ | Draw No Bet Αταλάντα | 1,77* 

21:45 | Γιουβέντους – Ρόμα | Χ | 3,85* 

21:45 | Μίλαν – Κάλιαρι | 1 Ημιχ – 1 Τελ | 1,80* 

Κλικ Εδώ για Νόμιμο Στοίχημα!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει