Κόντρα σε Παρί και Βασιλεία

pari

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προβλέψεις μας ένας τελικός αν και βλέπουμε πως θα μας δυσκολέψει αρκετά στην τελική μας απόφαση. Μετά από μία μεγάλη περίοδο διακοπής κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό και σε συνδυασμό με κάποια άλλα παιχνίδια θα φτιάξουμε ένα κουπόνι με μεγάλη απόδοση για αυτούς που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών

Όπως κάθε τελικός έτσι και αυτός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Αμφίρροπο ματς σε γνώριμο για την Παρί Σεν Ζερμέν γήπεδο ( Σταντ ντε Φρανς ) αλλά χωρίς κόσμο, γεγονός που εξισορροπεί κάπως την κατάσταση. Η Παρί κέρδισε στο επίσημο ματς του κυπέλου την Σεντ Ετιέν και πανηγύρισε έναν ακόμα τίτλο ωστόσο απόψε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Η Λυών έδειξε στα φιλικά πως σκοράρει με ευκολία και μπορεί να βρει δίχτυα απόψε κάνοντας την έκπληξη. Θα ρισκάρω σε κουπόνι με ζητούμενα και λίγα χρήματα στο Goal – Goal & Under 3,5 goal περιμένοντας ένα κλειστό ματς. Η απόδοση είναι μεγάλη και αγγίζει ακόμα και το 4.00 σε κάποιες εταιρίες. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούμε στο φινάλε του τελικού.

Τουν – Βασιλεία

Σε καμία περίπτωση η Βασιλεία δεν θυμίζει το φόβητρο των προηγούμενων χρόνων και το ματς δείχνει αρκετά αμφίρροπο από στατιστικής πλευράς. Ενδεικτικό το γεγονός ότι το διπλό της Βασιλείας ανοίγει στο 2.65, αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω. Η Τουν είναι σε καλό φεγγάρι και εντός έδρας βρίσκει τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Τουλάχιστον μπορεί να μην χάσει κόντρα στη Βασιλεία και το Χ πληρώνει σε εξαιρετικές αποδόσεις. Πάλι σε κουπόνι με ζητούμενα μπορούμε να στηρίξουμε την ισοπαλία ενώ για τους πιο συνετούς η κάλυψη στον άσσο μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Τουν – Βασιλεία | Χ | 3.65* 

22:10 | Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών | Goal & Under 3,5 | 3,80 * 

Κλικ Εδώ για τις ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει