Μάχες στα Νορβηγικά Φιορδ!

Με νορβηγικές αναμετρήσεις θα κλείσουμε τις αποψινές μας επιλογές. Γενικά η Σκανδιναβία θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στα παιχνίδι που θα επιλέγουμε καθημερινά για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Αμφίρροπες οι αποψινές αναμετρήσεις και θα πάω σε παρολί με ζητούμενα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μιοντάλεν – Οντς

Από το κακό στο χειρότερο η Μιοντάλεν δεν μπορεί να πανηγυρίσει το τρίποντο εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Παραμένει στην 14η θέση με 8 βαθμούς και θα τα δώσει όλα προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει κόντρα στην Οντς και θα την κοντράρω μία ακόμα αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλό φεγγάρι. Σκοράρουν κατά βούληση και προέρχονται από 3 νίκες στα 4 τελευταία τους παιχνίδια. Η απόδοση στο διπλό με δελεάζει και όσο βρίσκεται στα επίπεδα του 2,50 θα την τιμήσω. Έχω και την παράδοση με το μέρος μου και έναν ακόμα λόγο να πιστεύω στην εκτός έδρας νίκη της Οντς.

Μόλντε – Βαλερένγκα

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Σε 10 αγωνιστικές Μόλντε και Βαλερένγκα έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν βασιζόμενες κυρίως στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού τους. Η Μόλντε με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ και φυσικά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν αν και ακόμα βρισκόμαστε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Θα στηρίξω πολλά απόψε στην αμυντική εικόνα της Βαλερένγκα που όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τα μετόπισθεν τα κατάφερε με αξιώσεις. Το under 3,5 goal ανοίγει στο διαδίκτυο σε τιμές κοντά στο 1,70 και θα το αναζητήσω από νωρίς. Κόντρα στη λογική της προϊστορίας και την εικόνα των δύο ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές θα ποντάρω και ελπίζω να μου βγει στο τέλος.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Μιοντάλεν – Οντς | 2 | 2.50* 

21:30 | Μόλντε – Βαλερένγκα | Under 3,5 goal | 1.70* 

Για Νόμιμο Στοίχημα από κινητό, υπολογιστή και τάμπλετ, Κλικ Εδώ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει