Χαλαρός ο Παναιτωλικός, “τελικός” για Πανιώνιο

Μεγάλο βαθμολογικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα οι αναμετρήσεις των playouts της Super League.
panaitolikos bolos

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι περιλαμβάνει τα playouts της ελληνικής Super League. Κάποιες ομάδες είναι αδιάφορες, κάποιες όμως “καίγονται” για βαθμούς και προκύπτουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, αν μελετήσεις σωστά τα παιχνίδια. Πάμε λοιπόν να δούμε τι προκύπτει από τις σημερινές αναμετρήσεις.

Λάρισα – Ξάνθη

Μόνο νίκη θέλουν απόψε οι Θρακιώτες, για να μην νοιάζονται για τα αποτελέσματα των υπολοίπων στα playouts. Η Λάρισα ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι, παίζει μόνο για το γόητρο και κυρίως για να ρίξει την Ξάνθη. Το παιχνίδι έχει μπόλικο εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, με τις δύο διοικήσεις να μην έχουν φιλικές σχέσεις, όπως είναι γνωστό. Η Ξάνθη έχει το κίνητρο στο ζευγάρι, όμως το θέμα είναι αν η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το διπλό. Περιμένω ένα μάλλον κλειστό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, που ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ατρόμητος – Πανιώνιος

Οι Περιστεριώτες θέλουν να κλείσουν θετικά τη σεζόν στο γήπεδό τους, κόντρα στον Πανιώνιο που “καίγεται” για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο στα playouts αν και βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Δοκιμάζουν νέα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν κι αυτό ενδέχεται να κάνουν και απόψε. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν νίκη όμως χρειάζονται και καλά νέα από την αναμέτρηση στη Λάρισα. Θέλουν να προσπεράσουν την Ξάνθη και πλέον ελπίζουν για την παραμονή τους σε δικαστικές αποφάσεις και μπαράζ. Θα πάω με το κίνητρο των φιλοξενουμένων και θα κρατήσω την επιλογή να σκοράρουν πρώτοι στην αναμέτρηση, με την απόδοση να φτάνει στο 2,10.

Παναιτωλικός – Βόλος

Οι Αγρινιώτες έχουν κάνει το χρέος τους ως ένα βαθμό για την παραμονή τους κι απόψε χρειάζονται και λίγη τύχη, για να τους έρθουν ευνοϊκά αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια. Πιο άνετος απόψε ο Παναιτωλικός, δεν “καίγεται” όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές, δεν είναι όμως και σε καμία περίπτωση αδιάφορος. Αδιάφοροι είναι οι Βολιώτες, οι οποίοι θα παραταχθούν και με σημαντικές απουσίες στην αποψινή αναμέτρηση. Στην παρούσα φάση, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά κι έχουν τον πρώτο λόγο, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών. Χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ. 

Τα προγνωστικά μου

19:15 | Λάρισα – Ξάνθη | ΗΤ Χ | 1,95*

19:15 | Ατρόμητος – Πανιώνιος | 1ο γκολ Πανιώνιος | 2,10*

19:15 | Παναιτωλικός – Βόλος | 1 & Over 1,5 | 1,97*

Οι μάχες των playouts, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει