Τα ρέστα της η Βίλα, δεν πείθει η Λέστερ

Ακόμα μία μέρα με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Νησί.
aston villa

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Εξαιρετική ήταν και η χθεσινή μέρα από στοιχηματική άποψη και σίγουρα όποιος ακολούθησε τις προτάσεις μας πήγε βαρβάτο ταμείο. Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε δυναμικά την μέρα μας με Premier League, όπου συνεχίζεται η δράση στην 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έντονο το ενδιαφέρον στις θέσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κι αναμένεται να γίνουν δυνατές μάχες μέχρι το τέλος. Πάμε όμως να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από το σημερινό κουπόνι.

Έβερτον – Άστον Βίλα

Αδιάφορη βαθμολογικά η Έβερτον, η οποία δεν πείθει κι όλας με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα. Μονόπλευρο το κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Άστον Βίλα να θέλει διακαώς τη νίκη, όμως η αλήθεια είναι πως ειδικά εκτός έδρας δεν πείθει κανέναν με τις εμφανίσεις της. Όσο κι αν θέλω να επιλέξω νικητή, δεν μπορώ γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Σίγουρα η Έβερτον μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της, αλλά και πάλι δεν με ψήνει. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, ένα συνηθισμένο εύρος τερμάτων.

Λέστερ – Σέφιλντ Γιουν.

Μεγάλη μάχη η αποψινή, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Εντός 4άδας βρίσκεται η Λέστερ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο να καραδοκεί να την προσπεράσει. Πάντως οι Αλεπούδες είναι εντελώς διαφορετικές μετά την διακοπή και φαίνεται πως έχουν επηρεαστεί πολύ. Η Σέφιλντ από την άλλη δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ μία ενδεχόμενη νίκη απόψε την φέρνει εντός 6άδας, πάνω από τη Γουλβς. Έχουν κίνητρο και οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν και το μομέντουμ. Με ρίσκο, θα επιλέξω διπλό με κάλυψη draw no bet.

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ

Γκέλαρε η Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Σαουθάμπτον, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2. Απόψε δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες η ομάδα του Σόλσκιερ αν θέλει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για 4άδα. Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη παρουσιάζεται παντελώς αδιάφορη από την στιγμή που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και δεν βλέπω με κάποιο τρόπο να κάνει τη ζημιά απόψε στη Γιουνάιτεντ. Πολύ χαμηλά το διπλό, λέω να το συνδυάσω με over 2,5 γκολ για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Έβερτον – Άστον Βίλα | 2-3 Goal | 2,00*

20:00 | Λέστερ – Σέφιλντ Γιουν. | 2 DNB | 2,75*

22:15 | Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ | 2 & Over 2,5 | 2,00*

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της Premier League, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει