Πέφτουν κορμιά στα playouts

Πολύ δυνατές μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Super League, με τη μάχη των ουραγών να ξεχωρίζει.
Πέφτουν κορμιά στα playouts

Μεγάλη μέρα η σημερινή στην Super League, με τις μάχες των playouts να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ξεκάθαρα ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό, με τον νικητή της αναμέτρησης να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Βαθμολογικό ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και η συνάντηση της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και οι Ακρίτες βρίσκονται οριακά πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Η μεγάλη μάχη των ουραγών διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη. Πιο φορμαρισμένος και σταθερός δείχνει ο Πανιώνιος στη διαδικασία των playouts και αν έπαιζε με κόσμο απόψε στο πλευρό του, θα είχε αναμφίβολα τον πρώτο λόγο για την νίκη. Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει ο Παναιτωλικός που δείχνει κι αυτός βελτιωμένος, όμως όταν τα πράγματα ζορίζουν αρκετά δείχνει κάπως να τα χάνει. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο και η αναμέτρηση αναμένεται εντελώς αμφίρροπη. Σίγουρα για μένα ο Πανιώνιος έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να επιλέξω ξερό άσο. Περιμένω κλειστό παιχνίδι απόψε στην Νέα Σμύρνη και πιστεύω πως θα πέσουν κορμιά. Καλή επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Βόλος – Ατρόμητος

Δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία ουσιαστικά κι απόψε είναι εντελώς αδιάφορες και παίζουν χωρίς άγχος. Δεν είναι για πολλές αναλύσεις το παιχνίδι. Θεωρώ το αμφίσκορο μία πολύ καλή αγορά και όποιος θέλει την ακολουθεί. Δεν αναμένονται σκοπιμότητες απόψε.

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Δεν κατάφερε να αποσπαστεί από Παναιτωλικό και Πανιώνιο η Ξάνθη, καθώς οι Θρακιώτες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις γκέλες των άλλων ομάδων κι έμειναν στο 0-0 με τη Λαμία. Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ξάνθη, η οποία χρειάζεται την νίκη απόψε για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της. Μια ισοπαλία πάντως στη Νέα Σμύρνη θα την βόλευε πολύ. Από την άλλη ο Αστέρας είναι αδιάφορος, δεν κυνηγάει κάτι στα playouts, όμως παρουσιάζεται συγκεντρωμένος και προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια. Τραγική η διαφορά των αποδόσεων, λες και η Ξάνθη είναι η Ρεάλ. Δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής για να αξίζουν τέτοια χαμηλή απόδοση. Θα προτιμήσω το διπλό με χάντικαπ +1 γκολ, αφού και να κερδίσει η Ξάνθη δεν νομίζω πως θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά.

Τα προγνωστικά μου

19:15 | Πανιώνιος – Παναιτωλικός | ΗΤ Χ | 1,90*

19:15 | Βόλος – Ατρόμητος | GG | 1,87*

19:15 | Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης | 2 (+1) | 2,20*

Η Super League παίζει μπάλα ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει