Δύσκολες δοκιμασίες για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Δοκιμάζονται σήμερα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε δύσκολες έδρες, με φόντο την πρωτιά.
Δύσκολες δοκιμασίες για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σήμερα είναι Κυριακή και θα ξεκινήσω με την Ισπανία και τη La Liga που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Νωρίς το μεσημέρι αγωνίζεται η Ρεάλ, ενώ το βράδυ ρίχνεται στην μάχη και η Μπαρτσελόνα. Οι μερένχες βρίσκονται στην κορυφή και το +4 από τους μπλαουγκράνα, όμως τους περιμένει δύσκολη έξοδος σήμερα. Ας δούμε όμως τα σημερινά παιχνίδια πιο αναλυτικά.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ

Πολύ μεγάλο διπλό πήρε η Μπιλμπάο στο Μεστάγια κόντρα στη Βαλένθια κι εξακολουθεί να παραμένει σε τροχιά 7άδας στο πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι δείχνουν σε καλή κατάσταση μετά την επανέναρξη, έχουν μαζέψει σημαντικούς βαθμούς και κυνηγάνε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πολύ δυνατή και σοβαρή η Ρεάλ για ακόμα ένα παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη γκέλα των μπλαουγκράνα και πλέον αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα στους +4. Δύο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν σήμερα και περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Η αλήθεια πάντως είναι πως το τελευταίο διάστημα και η Ρεάλ μας έχει συνηθίσει στις “επαγγελματικές” νίκες. Θα στηρίξω και σήμερα το κίνητρο της Ρεάλ, διπλό με under 4,5 γκολ για μεγαλύτερη απόδοση.

Εσπανιόλ – Λεγκανές

Μάχη των ουραγών απόψε, με τον νικητή μάλλον να μην κερδίζει και κάτι ιδιαίτερο. Οι δύο ομάδες αν και μαθηματικά έχουν ελπίδες για την παραμονή, ουσιαστικά και με την εικόνα που βγάζουν στο χορτάρι δεν είναι για πολλά πολλά. Παρ’ όλα αυτά παραμένει αμφίρροπη η αναμέτρηση, με το φαβορί να μην είναι ξεκάθαρο. Θα παλέψουν αμφότερες για την νίκη και όπου βγει από εκεί και πέρα. Θεωρώ πως η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι μία καλή επιλογή.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε μετά τη διακοπή η Βιγιαρεάλ, επικρατώντας αυτή τη φορά επί της Μπέτις με 0-2. Φορτσάρουν για την πρώτη 4άδα οι γηπεδούχοι, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη και σίγουρα μετά τις τελευταίες γκέλες της Μπαρτσελόνα ελπίζουν ότι μπορούν να κάνουν κι αυτοί τη ζημιά απόψε. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι Καταλανοί θα ψάξουν την αντίδραση απόψε, όμως γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ περίεργο και δυσκολεύει περισσότερη την κατάσταση. Θα στηρίξω την Μπαρτσελόνα, η οποία οφείλει να αντιδράσει, επιλέγοντας Χ2 συνδυαστικά με γκολ και από τις δύο ομάδες.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ | 2 & Under 4,5 | 2,04*

18:00 | Εσπανιόλ – Λεγκανές | HT X | 1,93*

23:00 | Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα | X2 & GG | 1,92*

H La Liga παίζει μπάλα ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει