Έχει το μομέντουμ η Γιουβέντους

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αποψινές αναμετρήσεις στην Ιταλία, καθώς Λάτσιο και Γιουβέντους καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα.
juventus

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σήμερα είναι Τρίτη και το βράδυ ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Serie A, με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που έχουν να κάνουν με την κορυφή του πρωταθλήματος. Από τη μία η Λάτσιο δοκιμάζεται στην έδρα της Τορίνο και η πρωτοπόρος Γιουβέντους πηγαίνει στην Τζένοα. Παιχνίδια με μεγάλο κίνητρο αφού και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία και σε τροχιά τίτλου. Πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε όμως από αυτά τα παιχνίδια.

Τορίνο – Λάτσιο

Μονόδρομος η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση για τη Λάτσιο, καθώς η ομάδα θέλει να παραμείνει στο -4, ελπίζοντας παράλληλα σε μία γκέλα της Γιούβε για να μειώσει περισσότερο τη διαφορά της από την κορυφή. Η Τορίνο δεν ήταν καλή κόντρα στην Κάλιαρι και γνώρισε βαριά ήττα με 4-2, μη μπορώντας να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί της. Η Λάτσιο από την άλλη έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την Αταλάντα κι επικράτησε με 2-1 επί της Φιορεντίνα. Απόψε η Λάτσιο είναι το φαβορί βάσει των αποδόσεων, όμως και η Τορίνο είναι υπολογίσιμη αντίπαλος, ειδικά στην έδρα της. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, το αμφίσκορο δείχνει πολύ πιθανό, όμως θα το ενισχύσω συνδυάζοντάς το με Χ2, πηγαίνοντας με το κίνητρο.

Τζένοα – Γιουβέντους

Προβληματική για ακόμα μία φορά η Τζένοα και η άμυνά της, δέχθηκε 2 γκολ από την ουραγό Μπρέσια αν και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχουν πολλά θέματα στην άμυνά τους οι γηπεδούχοι και δύσκολα θα την βγάλουν καθαρή απόψε κόντρα στη Γιουβέντους. Η ομάδα του Σάρι βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, έχει ανεβάσει τη διαφορά της από τη Λάτσιο στους 4 βαθμούς και είναι κάπως πιο άνετη. Όσο περνάει η ώρα η απόδοση του διπλού, αλλά και των γκολ πέφτει. Θα επιλέξω το διπλό με over 2,5 γκολ, με δεδομένη την κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Τα προγνωστικά μου

20:30 | Τορίνο – Λάτσιο | Χ2 & GG | 2,09*

22:45 | Τζένοα – Γιουβέντους | 2 & Over 2,5 | 2,10*

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της Serie A με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει