Serie A: Με φουλ ψυχολογία η Νάπολι

Νέα στοιχηματική εβδομάδα ξεκινάει, με τους Ιταλούς να ρίχνονται στην μάχη της Ευρώπης και της παραμονής.
verona napoli

Επέστρεψαν στη δράση και οι Ιταλοί το περασμένο ΣΚ και πήραμε μία πρώτη γεύση των ομάδων και της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. H Serie A φαίνεται πως θα ακολουθήσει το ισπανικό μοντέλο, με παιχνίδια σχεδόν καθημερινά, για να προλάβει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα πριν αρχίσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων. Έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το στοιχηματικό κουπόνι σήμερα, οπότε πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Σπαλ – Κάλιαρι

“Καίγεται” για βαθμούς η Σπαλ καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θα πρέπει να συνεχίσει θετικά μέχρι τέλους αν θέλει να ελπίζει στη σωτηρία της. Η Κάλιαρι από την άλλη επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ήττα κόντρα στη Βερόνα (2-1), όμως επί της ουσίας δεν απειλείται ιδιαίτερα. Θέλει όμως κι αυτή τους βαθμούς για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Δελεαστική η απόδοση του διπλού, όμως θέλω να είμαι πιο προσεκτικός. Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο, αφού περιμένω πως θα μπουν πιο προσεκτικά οι ομάδες στο παιχνίδι.

Βερόνα – Νάπολι

Το έπιασε από εκεί που το άφησε η Βερόνα, καθώς επέστρεψε με νίκη κόντρα στην Κάλιαρι και παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Επικράτησε με σχετική άνεση με σκορ 2-1 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορ Ντι Καρμίνε που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του. Από την άλλη η Νάπολι επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2014, κατακτώντας στα πέναλτι το κύπελλο Ιταλίας με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Σίγουρα αυτή η επιτυχία δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση στους Παρτενοπέι, όμως θα πρέπει να τη διαχειριστούν κατάλληλα για να μην προσγειωθούν ανώμαλα. Θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι καλή επιλογή, όμως τελικά θα ρισκάρω και θα προτιμήσω το διπλό, ποντάροντας στο μομέντουμ της ομάδας του Γκατούζο.

Τζένοα – Πάρμα

Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Πάρμα, η οποία λίγο πριν την διακοπή πήρε τεράστιο διπλό στο Μιλάνο κόντρα στην προβληματική Μίλαν. Οφείλει να χτίσει πάνω σε αυτό, όμως σίγουρα η τόσο μεγάλη διακοπή δεν ήταν σύμμαχός της. Η Πάρμα επέστρεψε με ισοπαλία κόντρα στην Τορίνο (1-1), σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά τυχερή καθώς η Τορίνο είχε περισσότερες φάσει κι ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσεις. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ άνετοι βαθμολογικά, δεν κινδυνεύουν, όμως αν παίξουν σοβαρά μέχρι το τέλος μπορούν να διεκδικήσουν και κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα γκολ εκατέρωθεν δείχνουν καλή επιλογή, όμως θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Τα προγνωστικά μου

20:30 | Σπαλ – Κάλιαρι | HT X | 2,07*

20:30 | Βερόνα – Νάπολι | 2 | 1,98*

22:45 | Τζένοα – Πάρμα | 2-3 Goal | 1,95*

Όλες οι αγορές της ιταλικής Serie A με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει