Ο Μιραλάς των ‘γραφικών γραφιάδων μηδενιστών’…

Η ‘μασονία» των μετριοτήτων’ βγάζει ‘αίμα και πόνο’ για το Βέλγο, γιατί μόνο έτσι υπάρχει…
miralas

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι μία ποδοσφαιρική «απάτη». Ελληνικότατον! Οι κάθε τύπου «μηδενιστές» στην Ελλάδα έχουν πέραση τα τελευταία χρόνια. Όποιος εκφράζει μία ψύχραιμη στάση και τεκμηριωμένη είναι καταδικασμένος στην αφάνεια, γιατί η άποψή του δεν έχει «αίμα».
Η «παρηκμασμένη κοινωνία εκφράζεται από παρηκμασμένους ανθρώπους», τα σοφά λόγια του Σεφέρη. Κι αν τα έγραψε ο Σεφέρης για εκείνη την εποχή, φανταστείτε το σήμερα, που η κατάσταση χειροτέρευσε. Σήμερα, στη «μασονία» των μετριοτήτων» ευδοκιμούν μόνο οι γραφικοί μηδενιστές, αυτοί που «τελείωσαν» το Μιραλάς.
Ο Μιραλάς είναι μια ποδοσφαιρική απάτη, λοιπόν. Διότι ήρθε στον Ολυμπιακό, προερχόμενος από απραξία σχεδόν ενός χρόνου στην Έβερτον και δεν έχει βάλει τουλάχιστον πέντε γκολ, δεν έχει συναρπάσει με τις ενέργειές του, δεν είναι ο παλιός Μιραλάς.
Στο μεταξύ, παρότι παροπλισμένος στην Έβερτον, Ισπανός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τον καλούσε στην εθνική ομάδα του Βελγίου. Δεν πρέπει να υπάρχει πιο άσχετος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ… Κάποιος θα το γράψει κι αυτό.
Ο Μιραλάς, επειδή είναι ο Μιραλάς, μπήκε κατ’ ευθείαν στην 11αδα του Ολυμπιακού. Ποιανού Ολυμπιακού, όμως; Μιας ομάδας που είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση αν όχι σε παρακμή, με τις αλλαγές προπονητών κλπ. Σ’ αυτόν τον Ολυμπιακό αγωνίζεται ο Μιραλάς.
Κι επειδή το ποδόσφαιρο συμβαίνει να είναι… ομαδικό άθλημα κι ο Μιραλάς να μην είναι… Μέσι, χαρακτηρίζεται αποτυχημένος. Δηλαδή είναι επιτυχημένος ο Ολυμπιακός και αποτυχημένος ο Μιραλάς; Αστειότητες. Όταν ο Ολυμπιακός χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή, φταίει ο Μιραλάς που δεν παίζει καλά;
Αυτά, ωστόσο, είναι «ψιλά γράμματα» για τους ισοπεδωτικούς και γραφικούς γραφιάδες. Μία τέτοια προσέγγιση, που δεν την γνωρίζουν, δεν τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των «παρηκμασμένων» με την κάθε χαζομάρα τους που δίνει «αίμα». «Αίμα και πόνο» για το Μιραλάς.
Κι αν κάποιος είναι επιφορτισμένος να βρίσκει ή να επινοεί αιτίες για να «πολεμήσει» το Μαρινάκη, ο Μιραλάς «κολλάει» μια χαρά. Δεν παίζει καλά, άρα ευθύνεται ο Μαρινάκης που τον ξανάφερε, ο Μαρινάκης που… μπλα, μπλα, μπλα.
Όμως, οι λεγόμενοι «ουδέτεροι – αποστασιοποιημένοι», υποτίθεται… γνώστες του αντικειμένου που λέγεται ποδόσφαιρο, με βάση την γνωστική τους πενία ή ανεπάρκεια, αποδομούν τον οποιονδήποτε, γιατί μόνο έτσι υπάρχουν! Είναι οι ίδιοι που έβγαλαν άχρηστο τον Αραούχο, τον Πρίγιοβιτς, το Σισέ (του Ολυμπιακού) κλπ.
Εν κατακλείδι, ο Μιραλάς θα παίξει καλά, όταν ο Ολυμπιακός θα παίζει καλά. Δεν είναι μόνος του στο γήπεδο κι ούτε έχει βρει «χημεία» με κανέναν συμπαίκτη του, αυτός είναι οφθαλμοφανές. Αυτό είναι έργο του προπονητή να τον εντάξει κι αυτά δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη…

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com