ΠΑΟΚ, ΑΕΚ να καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ να καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα

Τις πρώτες τους ευρωπαϊκές επίσημες εμφανίσεις πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη (24/07) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς για τα προκριματικά του Champions League αντιμετωπίζουν στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα ενώ οι «κιτρινόμαυροι»για τα προκριματικά του Conference League την Ίντερ Ντ’Εσκάλδες στην Αγια-Σοφιά.

 

Ο αγώνας στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πρώτο εμπόδιο στα προκριματικά του Champions League είναι η Μπόρατς, Μπάνια Λούκα. Η παρουσία στη League Phase της διοργάνωσης είναι ο μεγάλος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας. Επιδίωξη ικανή από μόνη της να αλλάξει όλη τη χρονιά πόσο μάλλον από τη στιγμή που ποτέ δεν έχει καταφέρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να φτάσει ως εκεί. Ενισχύθηκε με τη μεταγραφή του Καμαρά στα χαφ, ενώ απώλεια είναι αυτή του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν προέβη ακόμα στην απόκτηση επιθετικού, με τους Σαμάτα, Τόμας να αποτελούν τη γραμμή κρούσης. Ο ΠΑΟΚ νίκησε μόλις σε ένα από τα πέντε φιλικά που έδωσε, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. «Η παρουσία στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος όλων» τόνισε ο Λουτσέσκου. Η Μπόρατς η οποία κατέκτησε το 3ο της πρωτάθλημα στην Βοσνία μπήκε πιο νωρίς στη διοργάνωση, αφήνοντας εκτός την Εγκνατία στη ρώσικη ρουλέτα. Ήταν η πρώτη πρόκριση έπειτα από δέκα ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς. Χωρίς πίεση και άγχος, μιας και έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία στα πλέι οφ του Conference League. Τιμωρημένος ο προπονητής, Ζίζοβιτς.

 

Στο 1.88 η απόδοση στην Vistabet να νικήσει ο ΠΑΟΚ και τα δύο ημίχρονα.    |21+

 

Ο αγώνας στη Ν. Φιλαδέλφεια

Φουλ ενισχυμένη η ΑΕΚ στη νέα εποχή, επιδιώκει να βρεθεί στη League Phase του Conference League. Η αρχή γίνεται απόψε με την Ένωση να υποδέχεται την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ωστόσο όπως τόνισε και ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του πρέπει να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο. Η έλευση των Μπρινιόλι, Στρακόσια, Κοϊτά, Περέιρα, Λαμέλα και Οντουμπάτζο ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ, αν και οι δυο τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν τον γύρο.

 

Στο 1.63 η απόδοση στην Vistabet να κερδίσει η ΑΕΚ και να σημειωθούν περισσότερα από 3,5 γκολ στην αναμέτρηση.   |21+

 

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ενδιαφέρει