Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΟΦΗ

Όλα θα κριθούν απόψε στην Super League 1, για το ποια ομάδα θα κλειδώσει την 6η θέση.
Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΟΦΗ

Απόψε στις 19:00 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Λαμία, καθώς οι Κρητικοί βρίσκονται προς το παρόν στην 6η θέση της βαθμολογίας και όλα απόψε θα εξαρτηθούν από τη δική τους αναμέτρηση. Αν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο, εξασφαλίζουν και τη θέση τους στην 6άδα, χωρίς να απειλούνται από κανέναν άλλον.

Ήταν κακός ο ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Κρητικοί έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Εν τέλει η αναμέτρηση έληξε 3-0, ένα σκορ που σίγουρα ήταν δίκαιο, καθώς ο ΟΦΗ ήταν κάκιστος αμυντικά και δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Παρά την ήττα όμως, οι γηπεδούχοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, καθώς με νίκη απόψε εξασφαλίζουν την 6η θέση και δεν τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων διεκδικητών της θέσης. Σε περίπτωση όμως ισοπαλίας ή ακόμα και ήττας, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα και θα χρειαστούν πολλές απώλειες για να μην χάσουν την 6άδα. Το κίνητρο λοιπόν είναι ισχυρότατο για την ομάδα του Γιώργου Σίμου και με την ώθηση του κόσμου μπορεί να τα καταφέρει απόψε.

Δυνατά ξεκίνησε η Λαμία κόντρα στον Άρη, βρέθηκε να προηγείται με 2 γκολ, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο, καθώς οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το 8ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία έχει σφραγίσει τη συμμετοχή της στα playouts του πρωταθλήματος. Απόψε οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς κανένα άγχος και σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, χαλώντας τη γιορτή των Κρητικών. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν πείθει πως μπορεί να πάρει κάτι θετικό η Λαμία, όμως το γεγονός ότι παίζει χωρίς άγχος θεωρώ πως θα κάνει καλό στη ροή του παιχνιδιού.

Σίγουρα ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα απόψε και θεωρώ πως δεν θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται. Πολύ χαμηλά ο άσος, δεν έχει καμία απολύτως αξία. Θα προτιμήσω το over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση, καθώς οι Κρητικοί παίζουν εξ ορισμού ανοιχτά, ενώ η Λαμία δεν έχει κανέναν λόγο να κλειστεί.

Τα προγνωστικά μου 

19:00 | ΟΦΗ – Λαμία | Over 2,5 | 1,87* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει