Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι κληρώσεις της UEFA

Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωση πως το γκαλά της UEFA καθώς και οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ συνεδρίασε χθες και αποφάσισε ομόφωνα πως οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων της επόμενης σεζόν (Champions League και Europa League), καθώς και οι βραβεύσεις των καλύτερων παικτών θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ακολούθησε και η επίσημη επιβεβαίωση της ελληνικής κυβέρνησης μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Αυτή η επιλογή αποτελεί μία τεράστια αναγνώριση για την χώρα μας, καθώς δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει η UEFA και όλα τα αρμόδια όργανα προς την Ελλάδα. Φυσικά καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε και η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Μάλιστα ο πρόεδρος της UEFA, Alexander Ceferin είχε τηλεφωνική συνομιλία τις προηγούμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας επί του θέματος.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο λοιπόν η Αθήνα θα φορέσει τα καλά της και θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλα τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε μία βραδιά που αναμένεται να μείνει σε όλους αξέχαστη.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια