Aμετάβλητη η κορυφή, στο κόλπο ο Παναθηναϊκός

Με νίκες προχώρησαν σήμερα και οι τέσσερις "μεγάλοι" της Σούπερ Λιγκ 1.
olympiacos

Με 4-2 επικράτησε και του Άρη εντός έδρας ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας την καταπληκτική του πορεία τον τελευταίο καιρό. Με μπροστάρη τον Βαλμπουενά, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε δύο, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν ακόμα ένα τρίποντο και παρέμειναν στην κορυφή και το +1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Τα άλλα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν οι Ελ Αραμπί, Ομάρ και Γκιγιέρμε, ενώ για τον Άρη σκόραραν οι Ρόουζ και Ντιγκινί.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και είχε περάσει προσωρινά στην πρώτη θέση. Τα γκολ για την ομάδα του Φερέιρα πέτυχαν οι Σφιντέρσκι (29′), Πέλκας (59′) και Λάμπρου (79′), ενώ για τους Αρκάδες μείωσε απλά ο Μαρκ Φερνάντεθ στο 87′ με προβολή.

Στο ματς που άνοιξε την σημερινή ημέρα, ο Παναθηναϊκός πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ξάνθης και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μακέντα στο 50′ ύστερα από όμορφη πάσα του Ζαχίντ. Θετικό ντεμπούτο πραγματοποίησε για τους “πράσινους” ο Ανουάρ-Νάγκι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μπαριέντος στο 89′.

Στα άλλα δύο ματς που έγιναν σήμερα, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 απέναντι στο Βόλο στο Περιστέρι.

Σε ενδιαφέρει