Τελικός Κυπέλλου: Αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Για τρίτη σερί χρονιά, ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
paok aek

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Θα γίνει τελικά το Σάββατο 11/5 στις 20:30, χωρίς οπαδούς, στο ΟΑΚΑ. Θα βγουν περίπου 1500 προσκλήσεις, τις οποίες θα πάρουν οι χορηγοί, η ΕΠΟ και οι δύο ομάδες. Φυσικά, μιλάμε για κατάντια του ελληνικού αθλητισμού, αφού λίγες μέρες πριν γίνει ο τελικός, δεν ήταν σίγουρο ούτε το γήπεδο, αλλά ούτε και το αν θα έχει κόσμο.

Η απόφαση για να γίνει ο αγώνας χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων, σίγουρα θα βγει σε καλό, αφού θα γινόταν χαμός τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και έξω από αυτό, ανάμεσα σε φιλάθλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ολυμπιακού, που δεν βλέπουν με καλό μάτι την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα όμως, αποτελεί και παραδοχή, πως το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί, αφού οι αρμόδιες αρχές δεν είναι ικανές να διοργανώσουν ούτε ένα παιχνίδι με κόσμο.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει τους δύο προηγούμενους. Ειδικά, ο περσινός, ήταν μια σαρωτική νίκη του “δικεφάλου” του Βορρά, κόντρα στην “ξεφουσκωμένη” πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Οι καταστάσεις αντιστρέφονται φέτος, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ να μπαίνει απόλυτα συγκεντρωμένη και χωρίς απουσίες, στον τελικό του κυπέλλου.

Τυπικά γηπεδούχος είναι ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις αποδόσεις, ο άσος είναι το φαβορί, με 2,47. Ακολουθεί το διπλό της ΑΕΚ με 3,01 και τρίτο σημείο είναι η ισοπαλία, με 3,21. Το να πάρει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο παίζεται με 1,78, ενώ το να το σηκώσει η “ένωση” δίνει 2,00. 

Ξέρεις ποιος θα πάρει το κύπελλο; Δες τι μπορείς να παίξεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει