Βραβεία Emmy 2018: Επιστρέφει το «Game of Thrones»;

Mπορεί το «The Handmaid's Tale» να φιγουράρει ξανά στην κορυφή των φαβορί για την καλύτερη δραματική σειρά, όμως το «Game of Thrones» επιστρέφει με 22 υποψηφιότητες!
game of thrones handmaids tale

Μετά το περσινό κενό που άφησε χώρο στο «The Handmaid’s Tale» να ολοκληρώσει έναν απόλυτο θρίαμβο τη βραδιά των Emmys, το «Game of Thrones» επιστρέφει στις υποψηφιότητες με 22. Το «The Americans» στην τελευταία του σεζόν κάνει γερό… μπάσιμο μετά τον περσινό του αποκλεισμό-έκπληξη, την ώρα που στο πεδίο της κωμωδίας το «Modern Family» απουσιάζει για πρώτη φορά, σπάζοντας το μεγαλύτερο σερί υποψηφιοτήτων της πρόσφατης ιστορίας. Τα «GLOW», «Barry» και «The Marvelous Mrs. Maisel» κάνουν μεγάλη είσοδο στις μεγάλες κατηγορίες εκεί, την ώρα που στο πεδίο μίνι σειρών και τηλεταινίας το «Twin Peaks» πετυχαίνει πολλές τεχνικές υποψηφιότητες αλλά απουσιάζει από τις μεγάλες κατηγορίες.

Έτσι, βλέπουμε πως το «The Handmaid’s Tale» βάσει αποδόσεων είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου της καλύτερης δρραματικής σειράς για το 2018, τη στιγμή που το «Game of Thrones» έχει μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή, ενώ ακολουθούν πιο πίσω τα «The Americans» και «Stranger Things».

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες των ηθοποιών σε δραματική σειρά, πρώτο φαβορί είναι ο Στέρλινγκ Μπράουν από το «Τhis is Us» και τον ακολουθεί ο Μάθιου Ρις του «The Americans», ενώ στις ηθοποιούς επικρατέστερη για το πρώτο βραβείο είναι και φέτος η Ελίζαμπεθ Μος από το «The Ηandmaid’s Tale».

Δες αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για τα φετινά Βραβεία Emmy! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει