ΠΑΟΚ – Σάλκε: Μόνο νίκη στην Τούμπα

Για να έχει σλπίδες πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τη Σάλκε στην Τούμπα ή τουλάχιστον να μην δεχτεί γκολ.
paok salke

Πριν από μερικά χρόνια, ο ΠΑΟΚ είχε ξαναβρεί στο δρόμο του τη Σάλκε, αλλά για το Champions League. Είχε κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση στη Γερμανία, αλλά δεν άντεξε στην Τούμπα και αποκλείστηκε. Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι καλό οτι έχει το πρώτο ματς στην έδρα του.

Τα προγνωστικά μου

ΠΑΟΚ – Σάλκε 1 (3.80 Stoiximan)

Ανάλυση

Στην καλύτερή του κατάσταση από την αρχή της χρονιάς είναι ο ΠΑΟΚ, παρά την όχι και πολύ καλή του εμφάνιση στην Ξάνθη. Ήταν εμφανές πως όλοι είχαν στο μυαλό τους το σημερινό ματς. Έχει σημαντικές απουσίες για σήμερα ο Ίβιτς. Οι Πέλκας και Κάνιας είναι εκτός, όπως άλλωστε και οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Λογικά θα δούμε τους Χαρίση, Σάκχοφ και Τσίμιροτ στο κέντρο, ενώ μπροστά δεν αλλάζει η τριάδα Κλάους, Κάμπος, Ενρίκε. Και τις τρεις φορές που έφτασε στους 32 του Europa League, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε. Φυσικά και είναι sold out το ματς της Τούμπας.

O Stoiximan είναι παρόν στις μεγάλες διοργανώσεις. Μάθε γι αυτόν πριν παίξεις!

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και η Σάλκε. Αφού πήρε ισοπαλία από τη Μπάγερν, κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Χέρτα. Στους ομίλους η γερμανική ομάδα έκανε περίπατο, κερδίζοντας τα πρώτα πέντε ματς και όντας αδιάφορη έχασε το έκτο στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Ο Μπενταλέμπ είναι πολύ σημαντική απουσία, αλλά επιστρέφει ο Τσούπο Μοτίνγκ. Οι Κονοπλιάνκα και Αόγκο, οι οποίοι σπάνια ξεκινάνε στο πρωτάθλημα, είναι βασικοί στο Europa League. Γενικά ο προπονητής της κάνει αλλαγές στα ευρωπαϊκά, χωρίς ως τώρα να του έχει βγει σε κακό. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης των φιλοξενούμενων είναι ο Μέιερ, ενώ όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Χούντελαρ στην επίθεση.

Πιθανές εντεκάδες

ΠΑΟΚ (4-3-3)

Γλύκος

Μάτος

Βαρέλα

Κρέσπο

Λέοβατς

Χαρίσης

Σάκχοφ

Τσίμιροτ

Κάμπος

Ενρίκε

Κλάους

Σάλκε (3-5-2)

Φέρμαν

Χέβεντες

Νάλντο

Νάστασιτς

Κονοπλιάνκα

Σταμπουλί

Αόγκο

Γκορέτσκα

Κολάσινατς

Μέιερ

Χούντελαρ

Εκτίμηση

Ο Ίβιτς θα πάει το παιχνίδι πολύ συντηρητικά, με πρώτο μέλημα να μην δεχτεί γκολ. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει χώρο στην αντίπαλό του και σε αυτού του τύπου το παιχνίδι, είναι πολύ επικίνδυνος. Πολύ ψηλά ο άσος για να τον αγνοήσω.

Σε ενδιαφέρει