Παιχνίδι απουσιών για Μίντιλαντ και Οντένσε

FC Midtjylland

Ένα παινίδι φιλοξενεί σήμερα στο πρόγραμμα της, η Δανέζικη Σούπερ Λίγκα. Στην «MHC Arena», η Μίντιλαντ υποδέχεται την Οντένσε σε ένα πολύ «περίεργο» παιχνίδι. Από την μια έχουμε την Μίντιλαντ που αυτή τη στιγμή αριθμεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, 6 τραυματίες ενώ από την άλλη έχουμε την Οντένσε η οποία φέτος είναι απλά …τραγική.

Για την γηπεδούχο Μίντιλαντ, η οποία συνεχίζει να είναι επικεφαλής της βαθμολογίας μετά και το νικηφόρο εντός έδρας ματς απέναντι στην Έσμπιεργκ με 2-0. Η πρώην αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα κληθεί να δώσει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Η διακοπή δεν φαίνεται να την βοήθησε ιδιαίτερα καθώς κανείς από τους τραυματίες της δεν μπόρεσε να επανέλθει. Στα εντός έδρας ματς η ομάδα του Γκλεν Ρίντελσχολμ, είναι πανίσχυρη ως τώρα μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα με 8-2 τέρματα! Σίγουρα φέτος η Μίντιλαντ θα στηριχθεί στο γήπεδο της για να διεκδικήσει πράγματα στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά τώρα, στη λίστα των απουσιών που θυμίζει «πελατολόγιο» ορθοπεδικού, εκτός αναμένονται από το σημερινό ματς, οι φορ Ράσμουνσεν (τοπ σκόρερ της ομάδας), Γιάνσεν (μακροχρόνια), οι χαφ Άντερσον, Αγιλόρε, Χέντινσον και ο αμυντικός Μπακ. Τιμωρημένοι επίσης ο φορ Ονουάτσου και ο αμυντικός Ντίκο.

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων τώρα. Η Οντένσε βρίσκεται σε τραγική κατάσταση φέτος, έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να ηττηθεί από την Κοπεγχάγη με 0-1, προσθέτοντας ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα στη φετινή συγκομιδή. Εκτός έδρας έχει πετύχει την μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα, πριν 2 αγωνιστικές, όταν έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα της Ράντερς (0-2). Έχει πάρει επίσης και μια ισοπαλία από την έδρα της Μπρόντμπι. Τέσσερις από τους 5 βαθμούς που έχει στο πρωτάθλημα δηλαδή προέρχονται από εκτός έδρας αναμέτρηση. Ο Τρόελς Μπεκ έχει και αυτός τους «πονοκεφάλους» του για το σημερινό ματς καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε 3 σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Τον πορτιέρο Τόπελ, τον αμυντικό Χογκ και τον φορ Ράσμους Φαλκ, άπαντες βασικοί.

Συνοπτικά, θεωρώ πως η Μίντιλαντ στο γήπεδο της δεν κοντράρεται εύκολα. Από την άλλη όμως και η Οντένσε στα εκτός έδρας ματς απέναντι σε καλές αντιπάλους, έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το reactive παιχνίδι της. Οι απουσίες κυρίως των γηπεδούχων με κάνουν να μην μπορώ να επιλέξω τον άσσο σε αποδόσεις του 1.75. Καλύτερα ας αποφύγουμε το ματς.

Σε ενδιαφέρει