Κακό το κλίμα στη Μιάλμπι

aik mialby

Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας συνεχίζεται με δυο πολύ ενδιαφέροντα ματς, τη Γκέφλε που φιλοξένει την Ατβίνταμπεργκ και τη Χάκεν που υποδέχεται τη Μίαλμπι.

Η Γκέφλε την προηγούμενη αγωνιστική έχασε το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, χάνοντας με σκορ 2-1 κόντρα στη Κάλμαρ. Ο βοηθός προπονητή Άντερσον δήλωσε «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το τελευταίο ματς με την Κάλμαρ. Δεν είχαμε διαύγεια στην επίθεση και έπρεπε να αμυνθούμε αρκετά. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά αν θέλουμε να σκοράρουμε γκολ και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν τη σωτηρία». Έκτος αρκετό καιρό ο χαφ Μουσταφά ο οποίος ίσως παίξει την επόμενη αγωνιστική. Σε στάδιο αποθεραπείας είναι ο δεύτερος κίπερ Σιάνιτς. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους προέρχεται από την δεύτερη μόλις εντός έδρας ήττα κόντρα στην Έρεμπρο με σκορ 1-2. Η έδρα της αποτελεί την δύναμη της αλλά δεν έδειξε κάτι τέτοιο στο τελευταίο ματς. Γεμάτο το απουσιολόγιο για σήμερα καθώς παραμένουν τραυματίες και εκτός αποστολής ο χαφ Ντάλεν, ο χαφ Ζατάρα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρίνιο και ο Φινλανδός μπακ Χόλμγκρεν. Το μόνο θετικό είναι ότι εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Αμπουμπακάρι.

Εκτίμηση: Η Γκέφλε εντός έδρας έχει τη καλυτερη άμυνα της κατηγορίας ενώ η Ατβινταμπεργκ εκτος εδρας είναι γενικά πολύ κακή έχοντας 3 ισοπαλίες σε 10 ματς με τέρματα 7-22. Συνοψιζοντας όλα αυτά θα επιλεξω το under 2,5 με απόδοση 1.75.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Χάκεν υποδέχεται τη Μίαλμπι, με τους γηπεδούχους να βλέπουν το στόχο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται αλλά τουλάχιστον να παραμένουν κοντά στην πρωτη τριάδα, που ήταν ο αρχικός στόχος. Αυτό συνέβη διότι τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Αϊκ Στοκχολμης. Τα καλά νέα είναι ότι επιστρέφουν ο εξτρέμ Μακοντέλε, ενώ αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο χαφ Έρικσον. Παραμένουν τραυματίες και συνάμα εκτός αποστολής ο στόπερ Μπιορκ, ο επιτελικός Πελάσκι και άλλοι τρεις πιτσιρικάδες, όλοι τους χωρίς να επηρεάζουν. Το κλίμα στους φιλοξενούμενος δεν είναι καλό καθώς στο προηγούμενο εντός έδρας ματς κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ γνώρισαν την ήττα με 1-2, ενώ σημαδεύτηκε και από την επίθεση του αμυντικού Σούντιτς σε ένα οπαδό της ομάδας!! Ο τεχνικός Λίντεροθ προσπαθεί να βρει τρόπους να ανεβάσει το ηθικό των παικτών. Κανονικά στη αποστολή ο Σούντιτς ο οποίος δεν τιμωρήθηκε. Εξέτισε ο εξτρέμ Λοφκβιστ, έχασε το τελευταίο ο Χάινες και δίνεται και για σήμερα αμφίβολος. Η απουσία του φορ Εκενμπεργκ έγινε πια συνήθεια καθώς λείπει καιρό ένω φήμες αναφέρουν ότι μάλλον χάνει τη σεζόν.

Εκτίμηση: Η Χάκεν έχει καιρό να σκοράρει όπως σκόραρε και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να ξαναρχίσει να το κάνει κόντρα σε μια Μίαλμπι με τόσα προβλήματα, αλλά επειδή το over 2,5 δίνεται χαμηλά θα ρισκάρω με το over 3,5 με απόδοση 2.45.

Σε ενδιαφέρει