“Καίγεται” για νίκη η Μπραν

braan

Η Α’ κατηγορία Νορβηγίας μπαίνει στη 19η αγωνιστική και το ματς που ανοίγει την αυλαία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μπραν υποδέχεται την Άαλεσουντ και η νίκη καθίσταται επικακτική και για τους δύο. Περισσότερο για τους γηπεδούχους, αφού βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού (15η θέση) με 12 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από τον αντίπαλο, αλλά δεν πρέπει να αισθάνονται και τόσο άνετα. Τα πράγματα για την Μπραν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αν δεν έχανε 4-3 από τη Λιλέστρομ την προηγούμενη αγωνιστική. Μάλιστα, προηγήθηκε 3-2 και δέχτηκε δύο γκολ στο 90+. Η Άαλεσουντ πήρε ανάσα με το 2-1 επί της Μπόντο Γκλιμτ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Οι οικοδεσπότες στα δέκα τελευταία παιχνίδια καταγράφουν μία νίκη και μία ισοπαλία. Αντίθετα, η Άαλεσουντ έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες στον ίδιο αριθμό αγώνων. Για την Μπραν δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Μοίσοφ (λόγω αποβολής στον αγώνα με τη Λίλεστρομ) και οι Ντεμίντοφ, Γιόνσον. Οι αντίπαλοι μετρούν τέσσερις απώλειες (Ααρέι, Γουενμπαγκόμο, Κάρλσεν, Τόλος).

Η προϊστορία είναι με το μέρος της Μπραν, μια και στα τρία τελευταία ματς μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, δεν φεύγει ηττημένη από το γήπεδο. Η Άαλεσουντ έχει να κερδίσει μακριά από το “σπίτι” της εδώ και ένα μήνα. Πέρυσι, έχασε 2-0 από την Μπραν. Συνεπώς, στοιχηματικά ο άσος υπερτερεί και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη. Παράλληλα, η παράδοση είναι με το μέρος τους, ενώ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν τη Ρόζεμποργκ.

Ο άσος δίνει πάνω από 2,00 απόδοση, ενώ δεν απίθανο να πάμε και στο όβερ.

Σε ενδιαφέρει