Ρίβερ Πλέιτ – Ιντεπεντιέντε

Mε... φόρα στο τοπικό ντέρμπι του Μπουένος Άιρες η Ρίβερ.
river plate independiente

Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται απόψε την Ιντεπεντιέντε στο τοπικό ντέρμπι του Μπουένος Άιρες για την 23η αγωνιστική της Σούπερλιγκα στην Αργεντινή. Οι γηπεδούχοι που έχουν χάσει κάθε ελπίδα για τον τίτλο φουλάρουν για την τετράδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κρατηθούν μέσα στις θέσεις των εισιτηρίων για το Σουνταμερικάνα.

Τα προγνωστικά μου

(22:45) ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ : 1 & OVER 2,5 (2,80)

Aνάλυση

Mπορεί η Ρίβερ Πλέιτ πλέον να μην έχει ελπίδες για τον τίτλο, αφού το -13 με 3 αγωνιστικές να απομένουν είναι και μαθηματικά αδύνατο να καλυφθεί, ωστόσο η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής παίζει για την τετράδα. Σε αυτήν κατάφερε να μπει την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Γκαγιάρδο δεν κατάφερε να… κεφαλοποιήσει την ανωτερότητά της απέναντι στην Παλεστίνο εντός έδρας για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες, μένοντας στο 0-0. Με νίκη σήμερα και σε συνδυασμό με τη νέα ήττα της Τουκουμάν εχθές στη Βελέζ, οι «μιγιονάριος» θα γίνουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι Κάσκο και Παλάσιος.

Το πρωτάθλημα Αργεντινής παίζει με αμέτρητα ειδικά!

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες κατάφερε την περασμένη αγωνιστική η Ιντεπεντιέντε, επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας επί της Αλντοσίβι. Έτσι, με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Ολάν βρίσκεται στην ένατη θέση με 32 βαθμούς και θέλει να διατηρηθεί εκεί για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Πάντως, μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται εσχάτως, αφού μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες 7 εξόδους της, με την άμυνά της να παρουσιάζει αρκετά κενά. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο μπακ Μπούστος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του εξτρέμ Βερόν.

Εκτίμηση

Η Ρίβερ έχει βρει ξανά τους ρυθμούς της και λογικά θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα απόψε κόντρα στην αμυντικά… αφελή Ιντεπεντιέντε. 1 & OVER 2,5

Σε ενδιαφέρει