Μπρίστολ Σίτι – Μπέρμιγχαμ

Αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ, με την Μπρίστολ Σίτι να φιλοξενεί την Μπέρμιγχαμ.
bobby reid

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η δράση στην Τσάμπιονσιπ, με την Μπρίστολ Σίτι να υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ

Πρόκειται για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Μπρίστολ Σίτι – Μπέρμιγχαμ: 1 (2.05)

Ανάλυση

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ακολούθησε και η πρώτη ήττα της Μπρίστολ Σίτι για το πρωτάθλημα έπειτα από 13 σερί ματς χωρίς ήττα και 7 σερί νίκες. Παρά την πολύ καλή της παρουσία και το προβάδισμα που είχε στο πρώτο ημίχρονο (1 – 2), ηττήθηκε με 3 – 2, αλλά οκ, κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει για πολλά πράγματα από τη στιγμή που έπαιζε κόντρα στην Νόριτς, που στοχεύει στην απευθείας άνοδο και είναι και μεγάλο φαβορί. Απέδειξε, λοιπόν, ότι είναι απολύτως δίκαια στην 6η θέση και ότι αν συνεχίσει έτσι, τότε μπορεί να είναι σίγουρα στα πλέι – οφ ανόδου. Στο αποψινό δεν θα έχει στη διάθεσή της τον προπονητή, Λι Τζόνσον, λόγω τιμωρίας.

Θα επιστρέψει στις νίκες η Μπρίστολ κόντρα στην Μπέρμιγχαμ; 

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες στο εντός έδρας κόντρα στην Μπλάκμπερν η Μπέρμιγχαμ, με το 2 – 2 ναι μεν να μην αποτελεί το ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά ήταν και ό,τι καλύτερο μπορούσε να έχει σε αυτό το ματς, από τη στιγμή που ισοφάρισε στο 85’, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα του ματς. Το θέμα για την ίδια είναι ότι εμφανίζεται κουρασμένη και να έχει πιάσει προ πολλού ταβάνι, αλλά δεν μπορεί να επανέλθει στα επίπεδα απόδοσης, που την είχαν φέρει κοντά στην 6άδα. Έτσι, λοιπόν, είναι πολύ άτυχη η συγκυρία να αντιμετωπίζει την Μπρίστολ ενώ έχει δώσει ματς λίγα 24ωρα νωρίτερα.

Εκτίμηση

Η ήττα της Μπρίστολ με τον τρόπο που ήρθε ενισχύει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Μπέρμιγχαμ δεν πατάει καλά και πάμε στον 1.

Σε ενδιαφέρει