Φροζινόνε – Ρόμα

Αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες.
roma fros

Η Φροζινόνε υποδέχεται τη Ρόμα στο ματς που ολοκληρώνει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Serie A στην Ιταλία. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο κυνήγι της Μίλαν για την τέταρτη θέση, όμως πρέπει να έχουν και το νου τους στην Αταλάντα που σήμερα παίζει δύσκολο ματς στο Τορίνο. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, δίνουν τη μάχη τους για να αποφύγουν την επιστροφή στη Serie B.

Τα προγνωστικά μου

(21:30) ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΡΟΜΑ : 2 & ΟVER 2,5 (2,25)

Ανάλυση

Δεν πήγε με προσδοκίες στην έδρα της Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική η Φροζινόνε και η ήττα με 3-0 ήρθε αρκετά φυσιολογικά. Μάλιστα, το 2-0 μέχρι το 17′ είχε δείξει από νωρίς ποιος είναι το… αφεντικό. Έτσι, η ομάδα του Μπαρόνι βρέθηκε στο -5 από την παραμονή της στην κατηγορία και από εδώ και πέρα κάθε βαθμός μετράει πολύ, ενώ φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα εντός έδρας. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι αμυντικοί Σίμιτς και Αριαούντο, ο κίπερ Μπάρντι, ο μπακ Γκιλιόνε, ο μέσος Παγκανίνι και ο φορ Ντιονίζι. Τσιοφάνι και Τσιάνο θα είναι οι εκλεκτοί το δίδυμο της επίθεσης των γηπεδούχων.

Θα καταφέρει να παραμείνει στο… κόλπο της τετράδας η Ρόμα;

Από την άλλη μεριά, εξαιρετικά τυχερή ήταν η Ρόμα απέναντι στη Μπολόνια την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά στο πρώτο μέρος, όμως το 0-0 έμεινε και στο 55′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ελ Σααραουί. Στο 73′ ήρθε και το δεύτερο γκολ με το Φάτσιο, ενώ στο 84′ η Μπολόνια μείωσε το σκορ χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω μέχρι το τέλος. Έτσι, η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο παραμένει στο κυνήγι της Μίλαν για την τετράδα και από εδώ και πέρα δεν επιτρέπονται βαθμολογικές απώλειες, ενώ μετά το σημερινό ακολουθούν οι μάχες με Πόρτο (Τσάμπιονς Λιγκ) και Λάτσιο (πρωτάθλημα). Στα αγωνιστικά, νοκ άουτ βρίσκονται ο μπακ Κάρσντροπ, ο εξτρέμ Ουντέρ και ο φορ Σχικ. Για μια θέση στην επίθεση στο πλευρό του Τζέκο παίζουν οι Ελ Σααραουί και Κλάιφερτ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ (3-5-2)

Σπορτιέλο
Γκολντανίγκα
Σάλαμον
Καπουάνο
Ζαμπάνο
Τσιμπσά
Μαϊέλο
Κασάτα
Μπεγκέτο
Τσιοφάνι
Τσιάνο

ΡΟΜΑ (3-5-2)

Όλσεν
Ζουάν Ζεσούς
Φάτσιο
Μανωλάς
Σαντόν
Κριστιάντε
Ντε Ρόσι
Λορέντσο Πελεγκρίνι
Κολάροβ
Ελ Σααραουί
Τζέκο

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ρόμα, η οποία θεωρώ ότι θα… καθαρίσει το ματς και με πολλά τέρματα. 2 & Over 2,5

Σε ενδιαφέρει