ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ Μ.: Μαδριλένοι χωρίς… φαντασία

Προβλέψιμη επιθετικά παρουσιάζεται ο τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης, που απόψε δεν θα έχει τέσσερις εκ των ηγετών της. Το ματς δεν θα διεξαχθεί στη φετινή φυσική έδρα της ΤΣΣΚΑ.
cska real

Δεύτερη αγωνιστική στον έβδομο όμιλο ου Τσάμπιονς Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται την ελλιπέστατη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λουζνίκι.

Τα προγνωστικά μου

ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ Μ.: Under 2,5 (2.25)

Ανάλυση

Σε διαρκή άνοδο η ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό πρωτάθλημα. Μετά το διπλό επί της Όρενμπουργκ με 1-0 πάτησε τετράδα. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την Τσεχία κόντρα στην Πλζεν. Τρομερή αντίδραση παρότι βρέθηκε με -0 πίσω στο σκορ. Μείωσε με τον Τσάλοφ στο 49’ και ισοφάρισε με πέναλτι του Βλάσιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάντως, συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών που φέρνουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Εκτός μάχης οι Ερνάντες, Μπίστροβιτς, Βάσιν και Σένικοφ. Στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα. Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη νεόκτιστη ΒΕΜΠ Αρίνα που αποτελεί πλέον τη φυσική της έδρα, αλλά στο γνώριμο Λουζνίνι που θα έχει ως έδρα φέτος στα ευρωπαϊκά ματς. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του θα κινούνται οι Μπιόλ, Ομπλίκοφ και Εφρέμοφ.

ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ στο Λουζνίκι με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Ατλέτικο, ενώ νωρίτερα είχε ηττηθεί με το βαρύ 3-0 από τη Σεβίλλη στο Πιθχουάν. Βρίσκεται σε μίνι κρίση. Αρχίζει να φαίνεται  απουσία του Ρονάλντο. Ο Μπέιλ προσπαθεί να μπει στα παπούτσια του Πορτογάλου, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Στην πρεμιέρα των ομίλων έφτασε εύκολα στο 3-0 επί της Ρόμα χάρη στα γκολ των Ισκο, Ντίαζ και Μπέιλ. Προέρχεται από τέσσερα σερί no goal σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 24 over στα 25 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς τους βασικότατους Ισκο, Μπέιλ, Μαρσέλο και Ράμος. Ο Λοπετέγι καλείταινα βρει λύσεις στην άμυνα όσον αφορά την ενδεκάδα, ενώ επιθετικά αναμένεται να παίζει με τον Ασένσιο δίπλα σον Μπενζεμά.

Πιθανές ενδεκάδες

ΤΣΣΚΑ (4-2-3-1)

Ακινφέεφ

Ναμπάμπκιν

Μπεκάο

Τσερνόφ

Φερνάντες

Τζαγκόεφ

Βλάσιτς

Εφρέμοφ

Ομπλίκοφ

Μπιόλ

Τσάλοφ

Ρεάλ Μ. (4-4-2)

Κουρτουά

Καρβαχάλ

Νάτσο

Βαράν

Ρεγκιλόν

Μόντριτς

Καζεμίρο

Κροος

Σεμπάλιος

Ασένσιο

Μπενζεμά

Εκτίμηση

Η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά θα παραταχθεί χωρίς τέσσερα βασικά της γρανάζια και το φετινό ρόστερ δεν έχει το τεράστιο βάθος των προηγούμενων ετών. Με τρώει για κόντρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ παράλληλα σκέφτομαι να ρισκάρω στο under 2,5 περιμένοντας μια Ρεάλ πιο προσεκτική και με λιγότερη φαντασία χωρίς Μπέιλ και Ίσκο.

Σε ενδιαφέρει