Ίντερ – Φιορεντίνα: Χωρίς Σπαλέτι, αλλά με παράδοση

Η Ίντερ έχει σύμμαχο την εντός έδρας παράδοση κόντρα στη Φιορεντίνα, αλλά λόγω τιμωρίας θα στερηθεί την παρουσία του Σπαλέτι.
inter fiorentina prognostika italy serie a

Απόψε ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο με την σπουδαία αναμέτρηση στο Μεάτσα ανάμεσα στην Ιντερ και τη Φιορεντίνα.

Τα προγνωστικά μου

Ίντερ – Φιορεντίνα: 1 (1.70)

Ανάλυση

Είχε άστρο για δεύτερο σερί ματς η Ίντερ. Μετά το 2-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Τότεναμ με γκολ στις καθυστερήσεις, ήρθε ακόμα μια οριακή νίκη με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα με γκολ στις καθυστερήσεις. Χρυσός σκόρερ ο Μπρόζοβιτς στο 94’. Απόψε δεν θα κάτσει ο Σπαλέτι στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Εσει ασκηθεί έφεση, αλλά λογικά δεν θα καταφέρει κάτι και στον πάγκο θα βρεθεί ο Ντομενικίνι. Εξαιρετική η εντός έδρας παράδοση κόντρα στη Φιορεντίνα με 13 νίκες στα 15 πιο πρόσφατα. Απουσιάζει ο Βρσάλικο. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Ικάρντι αιχμή του δόρατος στην επίθεση και μεσοεπιθετική τριπλέτα τους Καντρέβα, Ναϊνγκολάν και Πέρισιτς.

 

Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Τελευταίο της θύμα η Σπαλ, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0. Μέχρι το 30’ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τους Μιλίνκοβιτς και Πιάτσα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κιέζα στο 57’. Ιδιαίτερο ματς για τον Πιόλι, που μέχρι το 2017 καθόταν στον πάγκο της Ιντερ. Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της ήταν under. Καθαρό 4-3-3 απόψε με Κιέζα, Σιμεόνε και Εϊσερίκ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ίντερ (4-2-3-1)

Χαντάνοβιτς

Αμπρόζιο

Ντε Φράι

Σκρίνιαρ

Ασαμόα

Μπρόζοβιτς

Μεσίνο

Καντρέβα

Ναϊνγκολάν

Πέρισιτς

Ικάρντι

Φιορεντίνα (4-3-3)

Λαφόντ

Μιλίνκοβιτς

Πετζέλα

Ούγκο

Μπιράγκι

Βερετού

Μπενάσι

Φερνάντες

Κιέζα

Εϊσερίκ

Σιμεόνε

Εκτίμηση

Μπορεί η Ίντερ να βγάζει ένα εντός έδρας κόμπλεξ, αλλά το ίδιο ισχύει και όσον αφορά τις εξόδους της Φιορεντίνα. Με οδηγό την παράδοση και την ευκαιρία που έχουν απόψε οι γηπεδούχοι να βρεθούν στην πρώτη τριάδα θα επιλέξω τον άσο. Καλή εναλλακτική το σύνολο τερμάτων «2-3».

Σε ενδιαφέρει