Γιουρόπα Λιγκ (Θ’ όμιλος): Αναμετρήσεις με γκολ

Πρεμιέρα στον 9ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπεσίκτας να φιλοξενεί τη Σάρπσμποργκ και την Γκενκ στο Βέλγιο να υποδέχεται τη Μάλμε.
besiktas sarpsborg

Αρχίζει η δράση και στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά στον 9ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Μπεσίκτας στην Τουρκία αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στη Σάρπσμποργκ, ενώ η Γκενκ υποδέχεται τη Μάλμε.

Ανάλυση

Μπεσίκτας – Σάρπσμποργκ

Όχι μόνο δεν βρέθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπεσίκτας, αλλά έπρεπε να περάσει τρεις προκριματικούς στο Γιουρόπα Λιγκ για να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Απέκλεισε κατά σειρά την Β36, τη Λίντσερ με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και πολύ εύκολα την Παρτίζαν. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας έφτασε στην τρίτη της νίκη σε 5 αγωνιστικές, επικρατώντας δύσκολα της Μαλάτιασπορ με σκορ 2 – 1. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο βασικός επιθετικός της ομάδας, Άλβαρο Νεγκρέδο, που θα συνεχίσει την καριέρα του στα ΗΑΕ και την Αλ Νασρ. Πλέον, αναμένεται το βάρος να πέσει πάνω στον Λάριν και τον Βάγκνερ Λοβ, που με τον Γκιουνές να μην πετάει και τη… σκούφια του. Εκτός από το σημερινό μόνο ο Αντριάνο, για μια Μπεσίκτας που ψάχνει την ευρωπαϊκή διάκριση.

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τη Σάρπσμποργκ στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Οντ με 2 – 1. Στα προκριματικά κατάφερε να κάνει συνεχόμενες υπερβάσεις, καθώς αφού απέκλεισε φυσιολογικά τη Βέστμαναγιερ, επικράτησε σε διπλούς αγώνες των Σεντ Γκάλεν, Ριέκα και Μακάμπι Τελ Αβίβ, φτάνοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως είναι λογικό όλα κινούνται γύρω από την ευρωπαϊκή περιπέτεια με το κλίμα να θυμίζει παιδικό πάρτι.

 

Δεν συζητάμε για τον άσο που βρίσκεται γύρω στο 1.30. Ακόμα και το Over είναι σε χαμηλές τιμές. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, το Over 3,5 στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και η ομάδα από τη Νορβηγία, που εννοείται θα παίξει χωρίς άγχος.

[image 2]

Γκενκ – Μάλμε

Πήρε την πρόκριση, αλλά στάθηκε και τυχερή στις κληρώσεις η Γκενκ. Πέταξε εκτός τη Φόλα Ες και στη συνέχεια τις Λεχ Πόζναν, Μπρόντμπι, δηλαδή καμία ομάδα που να αποτελεί φόβητρο ή να είναι καλύτερη από εκείνη. Απλά, οι Βέλγοι το απέδειξαν αυτό και εντός αγωνιστικού χώρου. Γενικότερα, πάντως η Γκενκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού από την αρχή της σεζόν μετρά 11 νίκες και 2 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο επικράτησε της Άντερλεχτ με σκορ 1 – 0 και είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Καμία ουσιαστική απουσία για τους Βέλγους, που θα παραταχθούν κομπλέ.

Αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Βίντι η Μάλμε και τελικά «έπεσε» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε μία κατά γενική ομολογία προβληματική σεζόν. Υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία τον Ιούνιο, λόγω της τότε κακής της πορείας στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τώρα βρίσκεται στο – 8 από την κορυφή και λέει και… ευχαριστώ, ενώ με τον νέο προπονητή, Ρέσλερ, η Μάλμε είναι αήττητη. Απέκλεισε τη Μίντιλαντ για να προκριθεί στους ομίλους. Στο τελευταίο ματς με την Έστερσουντ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, αφού στο 15’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ισοφάρισε πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και στο 57’ έγινε το 2 – 3. Εκτός αποστολής ο Μολίνς, που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Δύο ομάδες σε πολύ καλή κατάσταση, που έχουν μεγάλη ευκολία στο γκολ. Συνδυαστική επιλογή μας με το G/G & Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει