Τσάμπιονσιπ: Φινάλε με ντέρμπι

Πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ με δύο αναμετρήσεις.
Τσάμπιονσιπ: Φινάλε με ντέρμπι

Ολοκληρώνεται σήμερα και η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, με το ντέρμπι της Ανατολικής Αγγλίας ανάμεσα στην Ίπσουιτς και τη Νόριτς να ξεχωρίζει.

Σέντρα στις 14:00.

Μπρίστολ Σίτι – Μπλάκμπερν το τελευταίο χρονικά ματς με οποίο ολοκληρώνεται και η αγωνιστική.

Ανάλυση

Ίπσουιτς – Νόριτς

Καμία μεσοβδόμαδη αγωνιστική υποχρέωση για την Ίπσουιτς, αφού είχε αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ και έτσι είχε την ευκαιρία λίγο να ηρεμήσει και να πάρει ανάσες εν όψει του πρωταθλήματος, εκεί που έχει πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα και αναζητά την πρώτη της νίκη. Τελευταία ήττα αυτή στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 2 – 1, κόντρα στην οποία μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 40’, αλλά τελικά στο 77’ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες δύο λεπτά νωρίτερα διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Πολλά τα παράπονα για τη διαιτησία, Υπήρξε… κίνηση την τελευταία μέρα των δανεισμών, με πιο σημαντική προσθήκη αυτή του 34χρονου, Γουόλτερς από την Μπέρνλι. Εκτός ο τιμωρημένος στόπερ Ενσιαλά και ο ανέτοιμος Αντεγέμι.

Πρόκριση για τη Νόριτς στους «32» του Λιγκ Καπ αφού επικράτησε στην έδρα της Κάρντιφ με 3 – 1 και τονώθηκε λίγο ψυχολογικά, παίρνοντας τέτοιο αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν αγωνίστηκε με βασικούς, αφού ο προπονητής Φάρκε, άλλαξε όλη την ομάδα. Μεγάλο πρόβλημα για την ίδια η ανασταλτική της παρουσία, αφού χαλάει ό,τι γίνεται στην επίθεση (8 – 11 η επίδοσή της μέχρι τώρα). Αποχώρησε ο εμβληματικός, Ράσελ Μάρτιν, έπειτα από 9 χρόνια.

Παιχνίδι στην Τσάμπιονσιπ με εκπληκτικές αποδόσεις και πλήθος ειδικών 

Τη μεγαλύτερη ανάγκη για νίκη την έχει η Ίπσουιτς. Δεν έχει ούτε τρίποντο ακόμα και αυτή είναι η ευκαιρία της να διορθώσει πολλά πράγματα.

Μπρίστολ Σίτι – Μπλάκμπερν

Πήρε ανάσες η Μπρίστολ Σίτι, καθώς είχε αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ και έτσι πήρε κάποιες ανάσες. Δύο πολύ μεγάλες εκτός έδρας νίκες σημείωσε το προηγούμενο διάστημα, αφού πέρασε… αέρα από την ΚΠΡ (0 – 3) ενώ έσπασε το αήττητο της Σουόνσι με 1 – 0 , έχοντας ανοίξει το σκορ μόλις στο 2’. Μάλιστα, κόντρα στους «κύκνους» μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Έτσι, με αυτά τα συνεχόμενο θετικά αποτελέσματα, η ομάδα έφτασε στη μέση της κατάταξης. Επιστρέφει ο σημαντικός επιθετικός Ντιντιού.

Κανένα πρόβλημα για την Μπλάκμπερν να επικρατήσει της Λίνκολν με 4 – 1 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Ουσιαστικά, η πολύ καλή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση, αφού στα πρώτα 45 λεπτά το ματς είχε μείνει στο 1 – 1. Μοιρασμένη η ενδεκάδα που παρατάχθηκε ανάμεσα σε βασικούς και αναπληρωματικούς. Τα «ρόδα» παραμένουν αήττητα έπειτα από 5 αγωνιστικές, με μεγάλο όπλο την άμυνά τους, έχοντας παθητικό μόλις 4 γκολ. Αναμένεται να επιστρέψουν οι πολύ σημαντικοί Ντακ και Άρμστρονγκ.

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με την Μπλάκμπερν μάλιστα να είναι και αήττητη. Το Under 2,5 είναι σε σχετικά χαμηλές τιμές. Με πολλή σκέψη και δισταγμό, η επιλογή μας είναι το Χ.

Σε ενδιαφέρει