Κύπρος: Ενισχυμένη η Πάφος

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου και ισάριθμες έξοδοι για την Ανόρθωση που μετά το διπλό στην έδρα της Δόξας επισκέπτεται την Πάφο.
Κύπρος: Ενισχυμένη η Πάφος

Οι αναμετρήσεις ΑΕ Λεμεσού – Δόξα και Πάφος – Ανόρθωση ανοίγουν απόψε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στην Κύπρο.

Ανάλυση

ΑΕ Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπίας

Δεν είχε το θεάμα, αλλά σίγουρα είχε την ουσία η ΑΕ Λεμεσού μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας του Ερμή με 1-0. Επαιξε όσο χρειαζόταν. Σκόρερ ο Χουράδο. Ακόμα δεν έχει ρολάρει. Είναι νωρίς εξάλλου. Πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος. Εδειξε στα περισσότερο φιλικά την πρόθεσή του ο κόουτς Κέρκεζ να προσέξει πρωτίστως τα μετόπισθεν. Η Δόξα υποδέχτηκε την Ανόρθωση και παρότι πάλεψε τουλάχιστον για τον βαθμό τελικά ηττήθηκε με 1-0. Κακές οι εμφανίσεις της στα περισσότερα φιλικά. Αναμένεται να κινδυνεύσει. Δεν ενισχύθηκε. Πάντως μέσα στη βδομάδα είχε και ένα ευχάριστο γεγονός αφού ο πρώτος σκόρερ πέρσι Σαντίκ παρότι αρχικά έφυγε για να βρει κάτι καλύτερο, τελικά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε με την ουρά στα… σκέλια. Φαβορί οι γηπεδούχοι, που με τον ενθουσιασμό της έδρας μπορούν να φτάσουν στο τρίποντο. Οριακά αποδεκτό το 1.65 του άσου.

Θα κάνουν το 2/2 στο ξεκίνημα ΑΕ Λεμεσού και Ανόρθωση; 

Πάφος – Ανόρθωση

Με την έλευση του Πρέσλι στον πάγκο της η Πάφος μεταμορφώθηκε πέρσι και σώθηκε πολύ εύκολα. Η πρεμιέρα της κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της αντιπάλου της. Από τις πιο ενισχυμένες ομάδες στην κατηγορία. Θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Απέκτησε μεταξύ άλλων τους Γιαννούλη, Κουλς και Νέμετς. Η Ανόρθωση μπήκε με το δεξί στη σεζόν επικρατώντας με 1-0 της Δόξας. Σκόρερ ο Μικελντάτζε στο 82’. Ηταν ανώτερη στο χορτάρι. Σοβαρός ο τραυματισμός του βασικού κίπερ Φελγκέιρας και μάλιστα ήρθε δανεικός για να καλύψει το κενό ο Βάργκιτς. Πάντως στην πρεμιέρα έκατσε κάτω από τα δοκάρια ο πιτσιρικάς Δημητρίου και ήταν εξαιρετικός. Εννιά νίκες έχει πετύχει στις 12 τελευταίες επισκέψεις της στην Πάφο. Πάντως προσωπικά δεν θα ψαρώσω από την παράδοση και θα πάω στην κόντρα επιλέγοντας το καλοπληρωμένο 1Χ.

Σε ενδιαφέρει