Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ με το ματς της Μπρέντφορντ κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.
λήψης

Με την αναμέτρηση της Μπράντφορντ που εντυπωσιάζει κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Τα προγνωστικά μου

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Over 2,5 (1,73)

Ανάλυση

Εξαιρετική η παρουσία της Μπρέντφορντ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, συνδυάζοντας καλό ποδόσφαιρο με θετικά αποτελέσματα. Στην πρεμιέρα ήταν σαρωτική κόντρα στη Ρόδεραμ με 5 – 1, ακολούθησε το 1 – 1 στην έδρα της πανίσχυρης Στόουκ, αλλά ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τη νίκη, αφού και το γκολ που δέχθηκε ήταν… ανέκδοτο και στο τελευταίο επικράτησε 4 – 2 της Σάουθεντ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, που θα αναμετρηθεί με την Τσέλτεναμ. Παίζει πολύ σωστά και πολύ ορθολογικά, γεγονός που ανταμείβεται εντός γηπέδου και μέσω αποτελεσμάτων. Εκτός για το σημερινό ο αριστερός μπακ Χένρι, αλλά αγωνίζονται κανονικά ο Γουντς που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και ο Ζανβιέ, που ήρθε και το κέντρο της άμυνας και μάλιστα έβαλε και γκολ.

Αναμέτρηση με εκατοντάδες ειδικά και πολλές ευκαιριίες

Τη χωρίζει μία κατηγορία τη Σέφιλντ από τη Σάντερλαντ και αυτό φρόντισε να το αποδείξει και εντός γηπέδου για το Λιγκ Καπ. Νίκη με 2 – 0, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τώρα έχει πέσει πάνω στην περσινή άνετη πρωταθλήτρια της κατηγορίας, τη Γουλβς, που φέτος είναι Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως ήταν μια νίκη που χρειαζόταν κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς είχε προηγηθεί ήττα από τη Γουίγκαν, εντός έδρας ισοπαλία με τη Χαλ, οπότε μια νότα αισιοδοξίας χρειαζόταν. Προέκυψαν ευχάριστα νέα, αφού πλέον δεν υπάρχει μεταγραφικό εμπάργκο και θέλει μέχρι τέλος Αυγούστου να κλείσει κάποιες συμφωνίες για δανεικούς. Προβλήματα με τραυματισμούς, καθως αμφίβολοι είναι οι βασικοί, Φοξ, Λούκας Ζοάο, Φαν Άκεν και Φορεστιέρι, ενώ οριστικά εκτός είναι οι Λι, Αμπντί και Χούπερ.

Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί και δημιουργικοί και έχουν απέναντί τους μια ομάδα με πολλά αμυντικά κενά και απουσίες, οπότε αναμένεται επικρατήσουν. Ωστόσο, η απόδοση είναι χαμηλή. Καλό σημείο και το Over βάσει του τρόπου που παίζει η Μπρέντφορντ.

Σε ενδιαφέρει