Α’ Βραζιλίας: Iσορροπημένο ματς στο Ρίο

Φλουμινένσε και Ιντερνασιονάλ θα παλέψουν κυρίως για να μη χάσουν.
Α’ Βραζιλίας: Iσορροπημένο ματς στο Ρίο

Mε την αναμέτρηση Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνεται απόψε η 18η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στη Βραζιλία.

Tα προγνωστικά μου

Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ : X (3,01)

Aνάλυση

Από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μπαΐα προέρχεται η Φλουμινένσε, χάνοντας τζάμπα τους τρεις βαθμούς, αφού ενώ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε πάρει το προβάδισμα νωρίς, ισοφαρίστηκε τελικά λίγο πριν το τέλος. Πριν από αυτό, η ομάδα του Ρίο επικράτησε με 2-0 επί της Ντιφενσόρ για το Σουνταμερικάνα, ένα αποτέλεσμα δίνει στην ομάδα του Ολιβέιρα το προβάδισμα για την πρόκριση. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο εξτρέμ Μαρκίνιος και ο μέσος Φελίπε.

Από την άλλη μεριά, η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα της Κρουζέιρο και απόψε σε περίπτωση ακόμα μίας νίκης θα περάσει μόνη της στην τρίτη θέση και στο -3 από την κορυφή. Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, καθώς έκλεισε για τρία χρόνια τον Περουβιανό φορ Γκερέρο. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ντανίλο Φερνάντες, Νταμιάο και Ζέκα.

Eκτίμηση

Η Φλουμινένσε έχει στο μυαλό της κυρίως στο Σουνταμερικάνα, όμως δε θα αφήσει το παιχνίδι εντελώς στην τύχη του. Η Ιντερνασιονάλ από τη μεριά της έχει βρει ρυθμό και έχει την ικανότητα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Χ

Σε ενδιαφέρει