Σούπερ Καπ Νορβηγίας: Πρώτη κούπα για τη Ρόζενμποργκ

Μονός τελικός του Σούπερ Καπ Νορβηγίας που θα διεξαχθεί στο Άρασεν Στάντιον του Κίελερ, φυσική έδρα της Λίλεστρομ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι.
Σούπερ Καπ Νορβηγίας: Πρώτη κούπα για τη Ρόζενμποργκ

Πρώτο τρόπαιο της σεζόν στη Νορβηγία με το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Κυπελλούχο Λίλεστρομ και την πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ.

Τα προγνωστικά μου

Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ: Νικητής τροπαίου Ρόζενποργκ (1.80)

Ανάλυση

Η Λίλεστρομ κατέκτησε το Κύπελλο την περασμένο σεζόν, αλλά φέτος δεν δείχνει ικανή για ανάλογες καταστάσεις. Εχει μπει στη νέα σεζόν με άσχημο τρόπο μετρώντας τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές και 10 γκολ παθητικό. Πιο πρόσφατη η ήττα από τη Ρανχάιμ με 1-0. Η εστία της έχει παραβιαστεί στα πέντε από έξι φετινά ματς. Για πρώτη φορά στην ιστορία της μετέχει στον τελικό του Σούπερ Καπ και άπαντες ζουν και αναπνέουν για το σημερινό ματς. Οχτώ ματς έχει δώσει συνολικά στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας πέντε over.

Πρώτη κούπα της χρονιάς στη Νορβηγία. Που θα καταλήξει; 

Η Ρόζενμποργκ παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη όσο περνάνε οι αγωνιστικές και αρχίζει να ανεβαίνει ολοταχώς προς την κορυφή. Τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Σταρτ. Τρία no goal στα τέσσερα τελευταία ματς. Για τρίτη φορά στον τελικό του Σούπερ Καπ έχοντας ήδη κατακτήσει τις προηγούμενες δύο. Λείπει ο φορ Αντενγκμπέρνο, ενώ ο κόουτς Ινγκέγκμπριτσεν αναμένεται να προβεί σε δυο-τρεις αλλαγές φρεσκαρίσματος. Στην έδρα της Λίλεστρομ μετράει οχτώ διαδοχικές νίκες.

Εκτίμηση

Η πρώτη κούπα της χρονιάς είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στην έδρα της Λίλεστρομ. Ποιότητα, εμπειρία και μομέντουμ δείχνουν Ρόζενμποργκ. Η κατάκτηση για τους φιλοξενούμενους προσφέρεται σε πολύ αξιόλογα επίπεδα και δεν μπορώ να μην ταχθώ υπέρ τους.

Σε ενδιαφέρει