Πορτογαλία: Ματς χωρίς σκοπιμότητες στη Βίλα Ντο Κόντε

Στην πανίσχυρη έδρα της η Ρίο Αβε αντιμετωπίζει την επικίνδυνη εκτός Τοντέλα έχοντας θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
rio ave

Ολοκληρώνεται η 30η αγωνιστική στην Πορτογαλία απόψε με τη μάχη διαφορετικών στόχων ανάμεσα στη Ρίο Αβε και την Τοντέλα.

Τα προγνωστικά μου

Ρίο Αβε – Τοντέλα: Goal/Goal (1.80)

Ανάλυση

Πέρασε και δεν ακούμπησε η Ρίο Αβε από την έδρα της Γκιμαράες. Βαριά ήττα με 3-0. Ταβάνι η πέμπτη θέση. Θέλει να αντέξει στην καταδίωξη της Μαρίτιμο. Εντός έδρας γιγαντώνεται έχοντας ρεκόρ 9-2-3. Στον πρώτο γύρο καθάρισε την Τοντέλα με 3-1. Εξι no goal στα επτά τελευταία ματς. Επτά ματς δίχως εντός έδρας ήττα με 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Στα συν το ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

 

Η Τοντέλα ουσιαστικά είναι αδιάφορη, αν και χρειάζεται κάνα-δυο νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Βρίσκεται στο +5 από την τελευταόια δυάδα. Ερχεται από εντός έδρας 2-2 με την Πορτιμονένσε. Τέσσερα ματς δίχως νίκη, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Τρία κολλητά goal/goal. Πέρσι ηττήθηκε με 3-1 στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Εκτίμηση

Ο άσος δείχνει να έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά η Τοντέλα είναι ομάδα των εκτός έδρας αγώνων έχοντας ήδη τέσσερα διπλά στη σεζόν. Ο άσος κινείται σε χαμηλά επίπεδα και δεν θα μπλέξω. Καλή εναλλακτική το goal/goal.

Σε ενδιαφέρει