Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια: Υπό πίεση και οι δύο

Ανάγκη νίκης έχουν και οι δύο ομάδες, όμως οι αποδόσεις δεν ανταποκρίνονται σε αυτήν την εικόνα.
Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια: Υπό πίεση και οι δύο

Η Σοσιεδάδ υποδέχεται απόψε τη Λα Κορούνια στο ματς που ανοίγει την 22η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία. Σε απελπιστική κατάσταση έχουν περιέλθει οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απειλούνται ακόμα και με υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνονται εδώ και καιρό να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα προγνωστικά μου

Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια : X2 (2,60)

Aνάλυση

Ακόμα μία ήττα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Σοσιεδάδ, η οποία έχασε εκτός έδρας με 4-2 από τη Βιγιαρεάλ. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Σακριστάν, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο μέσα στο 2018 και πλέον κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό. Στο σημερινό ματς, ο έμπειρος τεχνικός παίζει το… κεφάλι του και σε περίπτωση μη νίκης λογικά θα απομακρυνθεί. Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός παραμένει ο χαφ Θουρουτόθα, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ που πωλήθηκε στη Μπιλμπάο. Γιανουζάι, Ογιαρθαμπάλ και Γουίλιαν θα ξεκινήσουν στην επίθεση των Βάσκων.

Η Λα Κορούνια, από τη μεριά της, έχασε μεγάλη ευκαιρία την περασμένη αγωνιστική να επανέλθει στις νίκες, αφού ενώ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο επί της Λεβάντε, στο σφύριγμα της λήξης ο πίνακας του γηπέδου της έγραφε 2-2. Το τρίποντο θα αποτελούσε βαθιά ανάσα στο κυνήγι της παραμονής για την ομάδα του Κριστομπαλ, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη. Και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε έναν πιεσμένο προπονητή που αν δεν πάρει αποτέλεσμα είναι πιθανό να φύγει από την ομάδα. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι είναι ο χαφ Μπόρζες και ο φορ Αντόνε, ενώ τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Σίντεϊ και ο χαφ Μοσκέρα. Ο Λούκας Πέρεθ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Αντριάν και Καρτάμπια στα άκρα.

Πιθανές ενδεκάδες

Σοσιεδάδ (4-3-3)

Ρούγι
Οντριοθόλα
Γιορέντε
Νάβας
Ντε Λα Μπέγια
Ιγιαραμέντι
Ζουμπέλδια
Πριέτο
Γιανουζάι
Ογιαρθαμπάλ
Γουίλιαν

Λα Κορούνια (4-3-3)

Ρούμπεν
Μποβέδα
Αλμπεντόσα
Σχαρ
Λουϊσίνιο
Κρον Ντέλι
Βαλβέρδε
Γκιγιέρμε
Αντριάν
Λούκας Πέρεθ
Καρτάμπια

Eκτίμηση

Σίγουρα η Σοσιεδάδ έχει ανάγκη τη νίκη, όμως η ίδια ανάγκη κινεί και τη Λα Κορούνια, η οποία στο τελευταίο έφτασε στην πηγή χωρίς να πιει νερό. Οι αποδόσεις τραβούν την… κόντρα. Χ2

Σε ενδιαφέρει