Καραμπάγκ – ΑΠΟΕΛ

Για ακόμα μία φορά Καραμπάγκ και ΑΠΟΕΛ αναμετρώνται τη φετινή σεζόν, με τους Αζέρους να επιζητούν τη ρεβάνς από την ήττα τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
qarabag apoel

Έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο με συνοπτικές διαδικασίες κι αυτό κατάφερε η Καραμπάγκ, καθώς πραγματοποίησε επίδειξη ισχύος και επιβλήθηκε 4-1 εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική του ομίλου. Είχε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν είχε διαμορφώσει το 3-0 μόλις στο 37’, ενώ στο 69’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου. Το γκολ που δέχθηκε, σημειώθηκε στο 90’ και δεν έπαιξε κάποιο ρόλο. Το παιχνίδι είχε διακοπεί για 30 λεπτά, αφού αναρτηθεί μια σημαία της Αρμενίας και έπρεπε να κατεβεί. Στο πρωτάθλημα της χώρας της είναι στην 1η θέση και υπέστη την πρώτη της απώλεια, αφού έμεινε στο 1-1 με την Καμπάλα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη σύνθεσή της.

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, αλλά και χωρίς να πείθει με την απόδοσή του, ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε με νίκες τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα Κύπρου, καθώς επικράτησε 2-0 της Δόξας Κατωκοπιάς και έφτασε στις τρεις νίκες στα τρία ματς που έχει κληθεί να δώσει. Ελλείψει αγώνων, δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά αξίζει να αναφερθούμε στην ιστορία των αγώνων με τους Αζέρους, αφού το καλοκαίρι τους είχε αντιμετωπίσει για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε 2-1 στην Κύπρο, άλλαξε προπονητή και στη ρεβάνς επιβλήθηκε 2-0 και πήρε την πρόκριση. Μέχρι τώρα οι Κύπριοι έχουν ήττα κόντρα στην Ντουντελάνζ και ήττα στη Σεβίλλη. Μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις τελευταίες 17 εξόδους του στη διοργάνωση. Εκτός ο Ντε Βινσέντι.

Σε ενδιαφέρει