Σάββατο 13 Ιουλίου 2019
BrazilΚαμπεονάτο Μπραζιλέιρο B
FIN
Πόντε Πρέτα
Οέστε

1

3
2
11,83

50

50 Novibet 400x200

Πόντε Πρέτα – Οέστε

Pavlokous12 Ιουλίου2019

Αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στη Βραζιλία.
Πόντε Πρέτα – Οέστε

Κανονικά συνεχίζεται η δράση για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, η Πόντε Πρέτα φιλοξενεί την Οέστε, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Ανάλυση

Πολύ βαρύ το κλίμα στην Πόντε Πρέτα, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματά της είναι εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος είναι ένα εξωαγωνιστικό γεγονός, καθώς στις 22/6, ο 24χρονος, Τάγες Λίμα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του. Όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, αλλά ο άτυχος ποδοσφαιριστής, θεωρούνταν και ένα από καλά ταλέντα της χώρας. Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε μείνει για επτά αγωνιστικές αήττητη, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς της, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λοντρίνα εκτός έδρας, επικράτησε 3-1. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έληξαν με OVER 3,5.

Είχε μεγάλη ανάγκη μια καλή νίκη η Οέστε, καθώς μετρούσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Τελικά, βρήκε απέναντί της την απογοητευτική Βιτόρια Μπαΐα, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0, έχοντας ανοίξει το σκορ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. Αυτή ήταν μόλις η 2η νίκη της μέσα στη σεζόν, με την πρώτη να έχει σημειωθεί μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα τη σώζουν οι ισοπαλίες, αφού μπορούσε να είναι και χαμηλότερα.

Τα προγνωστικά μου

Φαίνεται και είναι πολύ καλύτερη ομάδα η Πόντε Πρέτα. Το γεγονός ότι η Οέστε νίκησε τη Βιτόρια Μπαΐα δεν αλλάζει πολλά. Άσος.