Φλουμινένσε – Μποταφόγκο

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φλουμινένσε και την Μποταφόγκο ανοίγει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας.
Φλουμινένσε – Μποταφόγκο

Έπειτα από ήττες κόντρα σε Γκοΐας και Σάντος, το ματς για τη Φλουμινένσε κόντρα στην Γκρέμιο και μάλιστα εκτός έδρας αποκτούσε πολύ μεγαλύτερη σημασία από οποιοδήποτε ματς που θα μπορούσε να είναι στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έπειτα από ένα τρελό ματς, πήρε το διπλό, επικρατώντας με 5-4, σε ένα ματς που στο 22’ έχανε με 3-0! Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για τη μορφή που πήρε ο αγώνας. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε μειώσει σε 3-2, ενώ στο 72’ το είχε γυρίσει σε 4-3, Ισοφαρίστηκε στο 84’, αλλά στο 92’ πέτυχε το γκολ της νίκης και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Απαραίτητη σημείωση: Η Γκρέμιο έπαιζε με πολλούς αναπληρωματικούς, καθώς ακολουθούσε ματς τελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα. Ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού χαφ Γιούρι από τη Σάντος. Εκτός οι Μασκαρένιας, Ρικάρντο, Ντιγκάο και Λέο Σάντος, όπως και οι «φρέσκοι» Άιρτον και Μπρούνο Σίλβα.

Εκμεταλλευόμενη πλήρως την έδρα της και το γεγονός ότι είχε δύο σερί εντός, έκανε το απόλυτο και με 2/2 έφτασε στους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα η Μποταφόγκο. Έτσι, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Σάο Πάολο, επέστρεψε με τη νίκη κόντρα στην Μπαΐα και στο τελευταίο ματς κόντρα στη Φορταλέζα. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι τόσο απειλητικές στιγμές, αλλά τελικά αφού ταλαιπωρήθηκε και δυσκολεύτηκε πολύ βρήκε το γκολ στο 70’ , με το γκολ του Άλεξ Σαντάνα που είχε μπει ως αλλαγή στο 58’. Χωρίς τυμπανοκρουσίες έχει φτάσει στην 6η θέση, αλλά τώρα έχει ένα πραγματικά δύσκολο τεστ, αφού φεύγει από την… ασφάλεια της έδρας της. Είναι ακόμα τραυματίας ο βασικός αριστερός μπακ, Τζόναθαν. Με μια θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να επιβραβευθεί ο Άλεξ Σαντάνα.

Σε ενδιαφέρει