Ευρωλίγκα και προκριματικά Euro 2020 με κορυφαία στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Επιστρέφει και το ποδόσφαιρο δυναμικά στην στοιχηματική μας καθημερινότητα.
Ευρωλίγκα και προκριματικά Euro 2020 με κορυφαία στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Επιτέλους οι μέρες μας… ζωντανεύουν στοιχηματικά, αφού ξεκινούν σήμερα τα προκριματικά του Euro 2020 με κάποια σημαντικά ματς από την πρεμιέρα κιόλας. Στο μπασκετικό κουπόνι, η «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα ολοκληρώνεται με τους αγώνες της Πέμπτης και της Παρασκευής (21-22/3), οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Στη Novibet παίζουν ειδικά στοιχήματα παικτών για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι «μάχες» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι σε πρώτο πλάνο για το ελληνικό φίλαθλο κοινό, καθώς οι «αιώνιοι» έχουν στόχο να μπουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός (14-13), προερχόμενος από την εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Μπάγερν με 89-69, αντιμετωπίζει στα Κανάρια την Γκραν Κανάρια, στοχεύοντας στη 15η νίκη του στο θεσμό. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν Κίμκι εκτός και Νταρουσάφακα εντός.

Ενισχυμένες αποδόσεις για τα προκριματικά του Euro 2020.

Εμφατικές νίκες για να ξεκινήσουν «δυνατά» τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση ψάχνουν στην έδρα τους Ολλανδία (vs Λευκορωσία), Κροατία (vs Αζερμπαϊτζάν) και Βέλγιο (vs Ρωσία), χώρες που αναμφίβολα αναμένεται να τις δούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης του 2020. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, καθώς η Αυστρία υποδέχεται την Πολωνία, στο πλαίσιο ενός εξαιρετικά αμφίρροπου ομίλου.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει