Champions League: Η μάχη για τον πρώτο σκόρερ

Εντυπωσιακή αναμένεται η φετινή μάχη για τον πρώτο σκόρερ του Champions League, καθώς αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει ιδιαίτερα παραγωγικά τη φετινή σεζόν.
champions league scorers

Έχουν ολοκληρωθεί πλέον οι δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League και η αλήθεια είναι πως έχουμε χορτάσει γκολ και θέαμα στις πρώτες μέρες της διοργάνωσης. Η συνέχεια προβλέπεται άκρως συναρπαστική και φυσικά παραγωγική. Εκτός λοιπόν από τις μάχες για τις πρωτιές στους ομίλους, έχουμε και πολύ δυνατή μάχη για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Ποιος θα αναδειχθεί ο “κανονιέρης” της σεζόν στο Champions League;

Όλες οι αγορές και οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 2 νίκες στον όμιλό της, με την δεύτερη μάλιστα να γίνεται τεράστιος ντόρος καθώς επικράτησε με 2-7 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο. Πρώτος σκόρερ για τους Βαυαρούς και τη διοργάνωση φυσικά είναι ο γερμανός μέσος Γκνάμπρι με 4 γκολ. Όλα του τα τέρματα τα πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ και σίγουρα αυτό θα του δώσει έξτρα ψυχολογία για τη συνέχεια. Το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Γερμανός βρίσκεται στο 9,00! Λίγο πιο πίσω στη λίστα ακολουθεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έχει πετύχει 3 γκολ μέχρι στιγμής, είναι όμως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά με την απόδοσή του να βρίσκεται στο 6,50 σύμφωνά με το stoiximan.gr.

Βέβαια 4 γκολ έχει πετύχει και ο Νορβηγός φορ της Σάλτσμπουργκ Χάαλαντ, με το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ να αγγίζει το 20,00 ενώ λίγο πιο πίσω, στο 25,00 βρίσκεται ο Όρσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στη διοργάνωση. Στο 10,00 βρίσκονται Ρονάλντο και Σαλάχ, με τον Μέσσι να ακολουθεί στο 12,00. Ο Αργεντίνος τραυματίστηκε ξανά, γεγονός που σίγουρα δεν τον ευνοεί σε καμία περίπτωση. Η Παρί ξεκίνησε κι αυτή δυναμικά κάνοντας το 2/2, όμως Ικάρντι και Ντι Μαρία βρίσκονται στο 40,00, ενώ ο σούπερ σταρ της ομάδα Νεϊμάρ φτάνει στο 50,00. Δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους οι Παριζιάνοι κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Φυσικά για όσους θέλουν να ρισκάρουν ή έχουν καμία… περίεργη έμπνευση υπάρχουν φυσικά κι άλλες επιλογές. Η απόδοση του Λουκάκου για πρώτος σκόρερ αγγίζει το 100,00, το ίδιο και του Γκάρεθ Μπέιλ και του Ντιέγκο Κόστα. Στο 200,00 βρίσκεται ο Κοουτίνιο που δείχνει αναγεννημένος μετά την μεταγραφή του στην Μπάγερν, ενώ το ενδεχόμενο να αναδειχθεί ο Ελ Αραμπί πρώτος σκόρερ του Champions League αγγίζει το εξωπραγματικό 500,00!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει