Οι αποδόσεις για τα Άγιαξ – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Τσέλσι

Τελειώνουν τα... ψέμματα για τις ελληνικές ομάδες, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνουν σε ευρωπαϊκό κλίμα, αφού αρχίζουν οι υποχρεώσεις τους σε Champions και Europa League.
AAEKPAOOK

Σε κλίμα Ευρώπης μπαίνουν οι δύο «Δικέφαλοι», μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations League και έτσι όπως βγήκαν οι αποδόσεις για το Ολυμπιακός – Μπέτις, γνωστοποιήθηκαν επίσης οι τιμές για τα ματς Άγιαξ – ΑΕΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και ΠΑΟΚ – Τσέλσι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Για το ματς στην Ολλανδία, σαφέστατο φαβορί είναι ο Άγιαξ (1.40) που εκτός από τη δυναμική που φέρει ως φανέλα, έχει παρουσιάσει πραγματικά σπουδαία δείγματα γραφής.

Η νίκη της ΑΕΚ παρουσιάζεται ως το πολύ μεγάλο αουτσάιντερ σε αποδόσεις – μαμούθ (7.30), ενώ σε πολύ καλές τιμές κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και το Over.

Δεδομένος είναι ο ρόλος του φαβορί και για την Τσέλσι (1.75) στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι πραγματοποιούν τέλεια πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο με νίκες και με τον Μαουρίτσιο Σάρι παρουσιάζουν ένα ελκυστικό αγωνιστικό αποτέλεσμα και η δυσκολία της αποστολής του ΠΑΟΚ αποτυπώνεται και στις αποδόσεις που κυκλοφορούν (4.40).

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει