Sportingbet – Βόρεια Ιρλανδία – Γερμανία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Northern Ireland vs Slovenia

Απόψε, έχουμε και πάλι ματσάκι για χάρη των προκριματικών του Euro 2020. Θα συναντήσουμε πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και ακόμη καλύτερες αποδόσεις… 

Μάθε Περισσότερα!

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Βόρεια Ιρλανδία – Γερμανία.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στα προκριματικά ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας (2018), με τους Γερμανούς να επικρατούν 2-0 στο Ανόβερο, ντουμπλάροντας τις νίκες με τους με το 3-1 του Μπέλφαστ. Για να βρεθεί η τελευταία νίκη των Βορειοϊρλανδών επί των «πάντσερ», το ημερολόγιο πρέπει να γυρίσει πίσω στο 1983 και την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήτος. Στη Βόρεια Ιρλανδία – Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Την παράδοση που τους θέλει να επικρατούν χωρίς να δεχτούν τέρμα θέλουν να συνεχίσουν οι Βέλγοι κόντρα στη Σκωτία. Συγκεκριμένα, στα πέντε τελευταία, οι «κόκκινοι διάβολοι» όχι μόνο νίκησαν, αλλά πέτυχαν τουλάχιστον δύο τέρματα χωρίς να δεχτούν κανένα! Για τους Σκωτσέζους, η τελευταία φορά που πήραν αποτέλεσμα από το Βέλγιο, ήταν το 2001 για την προκριματική φάση του Euro 2004. Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Σε ενδιαφέρει