Βράβευση για τη betshop.gr στα Dime Awards 2019!

Βράβευση για τη betshop.gr στα Dime Awards 2019!

Συγχαρητήρια σε μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της ελληνικής αγοράς που για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο αφοσιωμένη είναι στο αντικειμενό της!
To Silver βραβείο για το «Best Use of Facebook» στην κατηγορία Ψηφιακή Επικοινωνία και Marketing των Dime Awards 2019 παρέλαβε η betshop.gr (κλικ εδώ) για την μεγάλη απήχηση που είχε το live event της Betshop Bomb στο Facebook!

Ο πιο… εκρηκτικός διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός από τη betshop.gr, αφού έκτοτε έχουν μεσολαβήσει ακόμη δύο Live events, δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τις ψήφους της κριτικής επιτροπής των Digital Media Awards 2019, καταλαμβάνοντας την ιδιαιτέρως τιμητική 2η θέση!

Η ομάδα marketing της betshop.gr, αλλά και η Digital Minds, η εταιρία που οργάνωσε και υλοποίησε το event βρέθηκαν στην τελετή απονομής των Dime Awards 2019 που διεξήχθη στο «Μουσείο Οίνου» και μαζί ανέβηκαν στο πόντιουμ – υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων- για να παραλάβουν το τιμητικό τους βραβείο!

Χαμογελαστοί και γεμάτοι με το αίσθημα της περηφάνιας, οι εκπρόσωποι της betshop.gr απόλαυσαν την έξοχη βραδιά που «σφράγισε» την επιβράβευση των κόπων τους και δεσμεύτηκαν ότι τη νέα χρονιά οι εκπλήξεις θα είναι περισσότερες- όπως και τα… βραβεία!

Σε ενδιαφέρει