Κύπελλο Αγγλίας: Δυνατή η Άρσεναλ, να αντιδράσει η Τσέλσι

Ακόμα μία μέρα που το κύπελλο Αγγλίας μας προσφέρει ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.
arsenal

Σήμερα όμως στο κουπόνι έχει και παιχνίδια από το Κύπελλο Αγγλίας, τα οποία μόνο αδιάφορο δεν με αφήνουν. Θα ασχοληθώ με τα παιχνίδια των “μεγάλων” σήμερα μιας κι έχω καλύτερη εικόνα από τις ομάδες τους και την μέχρι τώρα πορεία τους στη σεζόν. Πάμε λοιπόν να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από τις αναμετρήσεις του κυπέλλου.

Λέστερ – Άρσεναλ

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιούν και οι δύο ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Λέστερ ωστόσο να εντυπωσιάζει περισσότερο, με την επιθετική της δεινότητα. 7 γκολ σε δύο παιχνίδια έχουν πετύχει οι αλεπούδες, που δείχνουν σε τρομερή κατάσταση, όμως το μεγάλο θέμα είναι η εικόνα που θα παρουσιάσουν απόψε με τις όποιες αλλαγές. Δύο νίκες στο πρωτάθλημα και για την Άρσεναλ, οι οποίες ακολούθησαν την κατάκτηση του Community Shield κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Οι Κανονιέρηδες πέρσι κατέκτησαν το κύπελλο και η λογική λέει πως δεν θα είναι ούτε φέτος αδιάφοροι, καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θεωρώ πως θα δούμε γκολ απόψε, με την Άρσεναλ να έχει ένα μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση, γι’ αυτό τον λόγο επιλέγω Χ2 μαζί με γκολ κι από τις δύο ομάδες.

Τσέλσι – Μπάρνσλεϊ

Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλο από τους Λονδρέζους της Τσέλσι. Οι Μπλε θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Λίβερπουλ και ο αντίπαλος απόψε προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η Μπάρνσλεϊ αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, όμως έχει σοβαρά θεματ στην άμυνά της, ενώ απόψε θα έχει και απουσίες στα μετόπισθεν τις οποίες καλείται να καλύψει με κάποιο τρόπο. Σίγουρα περιμένω ροτέισον και από την Τσέλσι, όμως και πάλι παραμένει ποιοτική και ανώτερη από τον αντίπαλό της. Πολύ χαμηλά ο άσος, δεν έχει καμία αξία, γι’ αυτό θα ρισκάρω λίγο και θα τον συνδυάσω με over 3,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Λέστερ – Άρσεναλ | X2 & GG | 2,30

21:45 | Τσέλσι – Μπάρνσλεϊ | 1 & Over 3,5 | 1,83

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει