Champions League: Κάνει απόψε το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Απόψε είναι η σειρά του Ολυμπιακού να αγωνιστεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.
olympiakos

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τετάρτη σήμερα και θα συνεχίσουμε με τα playoffs του Champions League, καθώς απόψε είναι η σειρά του Ολυμπιακού, να αντιμετωπίσει την κυπριακή Ομόνοια. Ο ΠΑΟΚ χθες ηττήθηκε από την Κράσνονταρ με 2-1, όμως το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο στον επαναληπτικό της Τούμπας. Πάμε λοιπόν να τσεκάρουμε τις αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι.

Ολυμπιακός – Ομόνοια

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί και στο πρωτάθλημα, επομένως θέλει να κάνει το 3 στα 3 απόψε, ξεκινώντας με νίκη και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα απόψε για την πρόκρισή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε καλή κατάσταση βέβαια είναι και η Ομόνοια, που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Ερυθρό Αστέρα στη διαδικασία των πέναλτι και πλέον έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία απόψε, για να πάρει κάτι θετικό. Οι Κύπριοι είναι σίγουρα πιο έτοιμοι, έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια, όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος στην Ευρώπη και δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα απόψε, αλλά και γενικότερα για να προκριθεί. Χαμηλά ο άσος, σε συνδυασμό όμως με το over 2,5 φτάνει στο πολύ καλό 2,20.

Μόλντε – Φερεντσβάρος

Δεν είναι στα πολύ καλά της η Μόλντε το τελευταίο διάστημα και δείχνει να περνάει μία αγωνιστική κάμψη, αν και στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις παρουσιάζεται πιο σοβαρή κι ανταγωνιστική. Από την άλλη όμως έχουμε και τη Φερεντσβάρος, η οποία διαθέτει πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ με συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός συνόρων. Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί για την πρόκριση, όμως θα πρέπει να πάρουν και κάτι θετικό απόψε για να κάνουν το πρώτο βήμα. Σύμφωνα με τις αποδόσεις η Μόλντε έχει τον πρώτο λόγο απόψε, όμως δεν μπορώ να αγνοήσω την φόρμα της Φερεντσβάρος. Πιστεύω από ένα γκολ απόψε το έχουν και οι δύο.

Γάνδη – Ντιναμό Κιέβου

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η ομάδα της Γάνδης μετά την απομάκρυνση του Μπόλονι από τον πάγκο της, βγάζοντας ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο χορτάρι. Βέβαια και η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν και όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην ψυχολογία της. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, όμως θεωρώ πως η Ντιναμό διαθέτει καλύτερο σύνολο και είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα. Θα ρισκάρω με το διπλό, με κάλυψη draw no bet.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Ολυμπιακός – Ομόνοια | 1 & Over 2,5 | 2,20

22:00 | Μόλντε – Φερεντσβάρος | GG | 1,83

22:00 | Γάνδη – Ντιναμό Κιέβου | 2 DNB | 1,96

Νέα εμπειρία παιχνιδιού στη Novibet! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει