Λειψία – Παρί: Η ώρα των αποδείξεων

leipzig psg

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και την σκυτάλη παίρνει ξανά το Champions League, καθώς απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του θεσμού ανάμεσα στη Λειψία και την Παρί Σεν Ζερμέν. Το παιχνίδι όπως και οι προημιτελικοί είναι μονό, με τον νικητή της αποψινής αναμέτρησης να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Λειψία

Πανάξια έφτασε στον ημιτελικό η ομάδα της Λειψίας, αποκλείοντας στα προημιτελικά την σκληροτράχηλη Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στην αναμέτρηση και πήραν απολύτως δίκαια την πρόκριση στην 4άδα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ήταν πολύ καλή, κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τους Μαδριλένους, ενώ για τα δεδομένα της Ατλέτικο, κατάφερε κι έβγαλε αρκετές φάσεις στον αγώνα. Συγκεντρώνει πολλά βλέμματα πάνω της απόψε η Λειψία, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στην ημιτελική φάση του Champions League, ενώ ο 33χρονος τεχνικός της ομάδας είναι ο νεαρότερος προπονητής αυτή την στιγμή που κοουτσάρει ομάδα στη διοργάνωση. Στα αγωνιστικά νέα τώρα, μοναδικό πρόβλημα για τον Νάγκελσμαν, είναι η απουσία του αμυντικού Κονατέ.

Παρί Σεν Ζερμέν

Σε ένα επικό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, η Παρί κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο της εντυπωσιακής φέτος Αταλάντα και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 26’ και κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους μέχρι το 90’. Για αρχή ο Μαρκίνιος ισοφάρισε, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσούπο Μοτίνγκ με γκολ ανέτρεψε εντελώς τον αγώνα και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Πλέον ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο μεγάλος στόχος για την Παρί, όμως το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Θέλει να βγάλει από πάνω της την ταμπέλα του “loser” και φέτος δείχνει να τα πηγαίνει καλά, όμως θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να κάνει κι απόψε που τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Ήρθε η ώρα να αποδείξει ότι οι επενδύσεις τόσων χρόνων έχουν πιάσει τόπο.

Η πρόταση

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών, η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, όμως η Λειψία είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Η Παρί θα έχει τεράστιο άγχος για να προκριθεί στον τελικό, καθώς τα τελευταία χρόνια της λείπει η ευρωπαϊκή επιτυχία και την ψάχνει απεγνωσμένα. Η Λειψία αντίθετα θα είναι χωρίς άγχος, καθώς είναι η πρώτης της παρουσία στα ημιτελικά του Champions League και δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Αναμενόμενα χαμηλά το αμφίσκορο, θα το συνδυάσω με over 2,5 γκολ. Επίσης σε καλή απόδοση είναι η επιλογή για περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Λειψία – Παρί | GG & Over 2,5 | 1,87*

22:00 | Λειψία – Παρί | Περισσότερα γκολ στο 2ο ημ. | 1,98*

Λειψία – Παρί σε ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει