Με φόρα στο κύπελο Ναγκόγια και Καβασάκι

japan cup

Ζέσταμα ενόψει της συνέχειας στο αποψινά μας πονταρίσματα θα κάνουμε με τα παιχνίδια του κυπέλου στην Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες κάνουν ένα σύντομο διάλλειμα στο πρωτάθλημα της J-League και ρίχνονται στη μάχη του YBC Λεβέν Καπ και συγκεκριμένα στη 2η αγωνιστική του. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα διπλά των Καβασάκι και να ξεχωρίζουν στις προβλέψεις μας. Ας δούμε αναλυτικότερα τι περιλαμβάνει το κουπόνι μας από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Κασίμα – Καβασάκι

Σε εκπληκτική κατάσταση η Καβασάκι δεν έχουμε κανένα λόγο να την κοντράρουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχει πάρει φόρα και βρίσκεται δικαιολογημένα τόσο στην κορυφή του πρωταθλήματος όσο και σε αυτή του Α’ Γκρουπ στο κύπελο Λεβέν. Προέρχεται από σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων και πιθανότατα θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο κόντρα στην όχι και τόσο δυνατή Κασίμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο με βάση την εικόνα τους μέχρι στιγμής και δεν μας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλου ηττήθηκαν από την Ναγκόγια με 1-0 και σε περίπτωση δεύτερης ήττας μένουν πίσω στην υπόθεση πρόκριση. Αντίθετα με την ψυχολογία στα ύψη και το 5-1 σε βάρος της Σιμίζου κατεβαίνουν στο ματς οι παίκτες της Καβασάκι θέλοντας να κλειδώσουν από νωρίς την πρωτιά στον όμιλο. Έχει αξία το διπλό σε τιμές κοντά στο 2,00 και θα το προσθέσω στις επιλογές μου.

Σιμίζου – Ναγκόγια

Μετά την πεντάρα από την Καβασάκι στο κύπελο η Σιμίζου παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου. Δύσκολη αποστολή απέναντι στην ξεκάθαρα πιο φορμαρισμένη Ναγκόγια που ψάχνει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δεν περιμένω να δω κάτι σημαντικό σε αυτό το ματσάκι. Από την άλλη η Ναγκόγια με πείθει με την μέχρι τώρα εικόνα της. Είναι στις πάνω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Καβασάκι για το κύπελο. Αν θέλει να παραμείνει εκεί πρέπει να κάμψει το εμπόδιο της Κασίμα εκτός έδρας και μάλιστα σε απόδοση που αξίζει την προσοχή μας. Η προϊστορία δεν την ευνοεί αλλά θα κάνω πως δεν το βλέπω.

Οϊτά – Γκάμπα Οσάκα

Μοιάζει με διπλό της Γκάμπα Οσάκα μέσα στην έδρα της Οϊτά ωστόσο δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουν όλα τα φαβορί στον θεσμό του κυπέλου. Η Οϊτά δεν είναι σε καλή κατάσταση και προέρχεται από 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν εναγωνίως το αποτέλεσμα που θα αντιστρέψει την κακή ψυχολογία και ενδεχομένως να το βρουν στο κύπελο που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Έχει αμυντικά προβλήματα και δέχεται με ευκολία το γκολ γεγονός που της στοιχίζει ακριβά μέχρι στιγμής. Η Γκάμπα Οσάκα είναι αρκετά φορμαρισμένη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μπορεί να επικρατήσει. Προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Καβασάκι όμως πριν από αυτό μετρούσε σερί νικών. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και λογικά το ίδιο θα πράξει και σήμερα. Το over ανοίγει αρκετά καλά στο διαδίκτυο και θα το ποντάρω θέλοντας να πάω κόντρα στο φανερό διπλό της Οσάκα. Πες το και έμπνευση!

Τα προγνωστικά μου

13:00 | Κασίμα – Καβασάκι | 2 | 2,10* 

13:00 | Σιμίζου – Ναγκόγια | 2 | 2,30* 

13:00 | Οϊτά – Γκάμπα Οσάκα | Over 2,5 | 1,91* 

Κλικ Εδώ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει