Ο πρώτος έλεγχος

elada

Το πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών φτάνει στο τέλος της πρώτης φάσης και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως έχουν “συμπεριφερθεί” τα λεγόμενα φαβορί.

Αγωνιστικά φυσικά και πόσο δικαιώνουν τις στοιχηματικές προβλέψεις. Η Ισπανία, αν και ξεκίνησε με 2,50 απόδοση για τελικός νικητής, δυσκολεύεται στον Β’ όμιλο. Δύσκολο γκρουπ, με Σερβία, Σλοβενία να κυριαρχούν. Οι ήττες των Ισπανών έχουν έλθει από τους πρωτοπόρους. Οι “Πλάβι” κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνουν την ένσταση μας στο 4,50 που είχαν πριν το τζάμπολ. Στις νεότερες ηλικίες πάντα πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, υπήρξε χρονιά, που ενώ δεν διακρίθηκαν σε επίπεδο ανδρών, κατέκτησαν τα πάντα στις μικρότερες ηλικίες!

Η Ελλάδα, δεν έχει πείσει και η ήττα τη Μεγάλη Βρετανία δεν την κολακεύει καθόλου. Παρ’ όλα αυτά θα είναι στη Β’ φάση και κρατά ακόμα τη θετική πρόβλεψη και την σχετικά χαμηλή απόδοση (3,00) για κατάκτηση. Βέβαια, πέραν όλων η Κροατία είναι αυτή που μέχρι στιγμής ανατρέπει τα προγνωστικά. Δεύτερη στον όμιλο της και λογικά το 50,00 θα έχει πέσει.

Όσον αφορά τον τομέα του πρώτο σκόρερ, οι προβλέψεις που ήθελαν οδηγό τον Αλεξάντερ Βεζένκοφ της Βουλγαρίας δικαιώνονται. Φυσικά είναι νωρίς για να επικυρωθεί οριστικά η πρωτιά του, αλλά σκοράρει 19.3 πόντους, έναντι 17.3 του Μίλιτσα Μίκοβιτς του Μαυροβούνιου. Ο Κένεθ Όγκμπε της Γερμανίας, είχε καλή εικόνα στα φιλικά, όμως τώρα κίνεται σε ρηχά νερά. Συνεπώς, το 40,00 απόδοση  συμβαδίζει με την απόδοση του.

Η Β’ φάση ξεκινά τη Δευτέρα (14/7) και περιμένουμε να ανέβει η ένταση, τα φαβορί και κυρίως η ελληνική ομάδα που έχει τις δυνατότητες να πάει μακριά.

Σε ενδιαφέρει