Γαλατάσαραϊ – Σάλκε: Στην Πόλη δεν… μασάει

Ίσως στον πιο αμφίρροπο όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ η Γαλατά συγκρούεται με την αλλοπρόσαλλη, αλλά και αήττητη στη φετινή διοργάνωση Σάλκε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.
Γαλατάσαραϊ – Σάλκε: Στην Πόλη δεν… μασάει

Στο Τουρκ Τέλεκομ της Κωνσταντινούπολης η Γαλατά υποδέχεται απόψε τη Σάλκε για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Γαλατάσαραϊ – Σάλκε: 1 DNB (1.80)

Ανάλυση

Μπορεί να παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος η Γαλατά, αλλά η εντός έδρας γκέλα κόντρα στην Μπούρσασπορ έφερε τους υπόλοιπους μνηστήρες σε απόσταση βολής. Ηταν ανώτερη στο γήπεδο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 63’ και ισοφάρισε στο 77’ με τον Ντερτιγιόκ. Τέταρτο σερί under. Τα τρία εξ αυτών ήταν no goal και είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Αυτοσκοπός η νίκη απόψε μετά την πρόσφατη ήττα από την Πόρτο εκτός έδρας με 1-0. Σοβαρές οι απουσίες των Φερνάντο, Αζίζ, Φεγκουλί και Ακμπάμπα. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Ντερτιγιόκ στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του θα κινούνται Μπελχαντά, Γκιουμούς και Ροντρίγκες.

Μάχη στην Πόλη μπροστά σε 50.000 θεατές. Πια θα χαμογελάσει; 

Από το δόξα σοι ο Θεός στο βόηθα Παναγιά η Σάλκε. Το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες σε Γερμανία και Ευρώπη για να έρθει η εντός έδρας ήττα από τη Βέρντερ με 2-0 και να την προσγειώσει εκ νέου ανώμαλα. Επτά σερί under και έξι διαδοχικά no goal. Αήττητη μέχρι τώρα στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες και πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Λοκομοτίβ στη Μόσχα. Ο Τεντέσκο δεν αλλάζει με τίποτα τα 4-2-3-1 έχοντας τον Εμπολό ως αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Ουτ, Κονοπλιάνκα και Μακ Κένι.Στα πιτς Φέρμαν, Νάλντο και Τόιχερτ.

Πιθανές ενδεκάδες

Γαλατάσαραϊ (4-2-3-1)

Μουσλέρα

Λίνες

Καμπάν

Μαϊκόν

Ναγκατόμο

Ντάιγ

Ντονκ

Μπελχαντά

Γκιουμούς

Ροντρίγκες

Ντερτιγιόκ

Σάλκε (4-2-3-1)

Νίμπελ

Σανέ

Νάστασιτς

Μεντίλ

Καλιτζούρι

Μασκαρέλ

Σεπφ

Ουτ

Κονοπλιάνκα

Μακ Κένι

Εμπολό

Εκτίμηση

Δύο φορές έχουν συναντηθεί σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ οι δύο ομάδες και έφεραν ισάριθμα goal/goal. Η Γαλατά ζει και αναπνέει για τέτοιου είδους παιχνίδια. Μέσα στην Πόλη δεν αστειεύεται και η αλεπού Τερίμ μπορεί να βρει τον τρόπο να την οδηγήσει στο πολυπόθητο τρίποντο. Οριακή νίκη των γηπεδούχων βλέπω. Άσος, που για μεγαλύτερη ασφάλεια θα τον επιλέξω στο DNB.

Σε ενδιαφέρει