Ίντερ – Μίλαν: «Σκοτωμός» στο Μεάτσα

Ντέρμπι μίσους από τα παλιά θυμίζει το σημερινό ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν, αφού οι βλέψεις των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν είναι πολύ υψηλές.
inter milan

Αναμφίβολα η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση στην ένατη αγωνιστική του Καμπιονάτο είναι αυτή ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν στην κοινή τους έδρα.

Τα προγνωστικά μου

Ίντερ – Μίλαν: Goal/Goal (1.75)

Ανάλυση

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ίντερ μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πρόσφατο το 2-1 στην έδρα της Σπαλ χάρη στα γκολ του τρομερού Ικάρντι. Η αντίπαλός της αστόχησε σε πέναλτι στο 0-0. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Σπαλέτι. Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν τα τέσσερα σερί ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Τα τρία εξ αυτών ήταν goal/goal, αφού κατάφεραν να επιβληθούν με 2-1. Με νίκη μειώνουν στους έξι την απόστασή τους από την κορυφή. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τους Πέρισιτς, Ναϊνγκολάν και Πολιτάνο πίσω από τον φουνταριστό Ικάρντι. Μεσοβδόμαδα έχει ματσάρα με την Μπαρτσελόνα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

Η Μίλαν παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα. Τελευταίο της θύμα η Κιέβο, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1. Δύο γκολ ο μπαρουτοκαπνισμένος Ιγκουαϊν και ένα ο Μποναβετούρα. Δέκα γκολ έχει πετύχει σε αυτά τα τρία ματς. Παράλληλα έφτασε τα πέντε διαδοχικά goal/goal. Τα τέσσερα εξ αυτών συνοδεύτηκαν από over 3,5. Ακολουθεί το εντός έδρας με την Μπέτις στην Ευρώπη, αλλά μπορεί να περιμένει. Με νίκη μειώνει την απόστασή της από την Ιντερ στον έναν βαθμό έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Απουσιάζουν οι Μοντολίβο, Στρίνιτς και Κόντι. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με ακραίους τους Σούσο – Τσαλχάνογλου και κορυφή τον Ιγκουαϊν.

Πιθανές ενδεκάδες

Ίντερ (4-2-3-1)

Χαντάνοβιτς

Αμπρόζιο

Ντε Φράι

Σκρίνιαρ

Ασαμόα

Γκαλιαρντίνι

Μπρόζοβιτς

Πέρισιτς

Ναϊνγκολάν

Πολιτάνο

Ικάρντι

Μίλαν (4-3-3)

Ντοναρούμα

Καλάμπρια

Μουζάκιο

Ρομανιόλι

Ροντρίγκες

Κέσι

Μποναβεντούρα

Μπίγλια

Τσαλχάνογλου

Σούσο

Ιγκουαϊν

Εκτίμηση

Τεράστιο ντέρμπι όπου αναμένεται να πέσουν κορμιά. Επιθετικά οι δύο ομάδες α πηγαίνουν θαυμάσια διαθέτοντας πολλές αξιόπιστες λύσεις. Δεν αποφεύγουν, όμως, το λάθος στα μετόπισθεν. Περιμένω ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Ικάρντι και Ιγκουαϊν έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρουν δίχτυα. Δεν αποκλείω να υπάρξει και κάνα πέναλτι.

Σε ενδιαφέρει