Aγγλία: Θρίλερ για play off και υποβιβασμό

Η τελευταία αγωνιστική σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 αναμένεται να κρίνει πολλά, όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις των play off, αλλά και για τις ομάδες που τελικά θα υποβιβαστούν
Charlton v Blackburn

Η τελευταία αγωνιστική σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 αναμένεται να κρίνει πολλά, όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις των play off, αλλά και για τις ομάδες που τελικά θα υποβιβαστούν. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Ανάλυση

Ροτσντέιλ – Τσάρλτον (Λιγκ 1)

Την ήττα με 2-1 στην έδρα της Όξφορντ γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Ροτσντέιλ, διακόπτοντας το αήττητο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων παιχνιδιών. Έτσι, η ομάδα του Κέιθ Χιλ δεν είναι αυτή που πλέον ορίζει την μοίρα της, αφού σε περίπτωση νίκης της Όλνταμ θα μας… αποχαιρετήσει. Οπότε, πάει για τη νίκη σήμερα και εύχεται να μην κάνει το ίδιο η Όλνταμ. Από την άλλη μεριά, η Τσάρλτον έχοντας δύσκολο πρόγραμμα στα τελευταία τρία ματς πήρε το απόλυτο από αυτά και κατάφερε να βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στα play off. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 1-0 επί της ήδη προβιβασμένης Μπλάκμπερν, εκμεταλλευόμενη τη μοναδική ευκαιρία που της εμφανίστηκε σε αυτό. Αν δεν κερδίσει η Πλίμουθ στο δικό της ματς, τότε η Τσάρλτον θα βρεθεί στα play off ό,τι κι αν κάνει η ίδια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση χρειάζεται το βαθμό.

Κορυφώνεται η αγωνία στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας! Βρες αποδόσεις που συμφέρουν!

Νορθάμπτον – Όλνταμ (Λιγκ 1)

Η ήττα που υπέστη στην έδρα της Γουόλσον με 2-1 την περασμένη αγωνιστική ήταν και αυτή που καταδίκασε σε υποβιβασμό τη Νορθάμπτον, αφού παρά το γεγονός ότι απέχει -3 από την σημερινή της αντίπαλο, η μεγάλη διαφορά τερμάτων μεταξύ τους δεν την αφήνει να ελπίζει. Από τη μεριά της, η Όλνταμ αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας επί της αδιάφορης Ντονκάστερ (0-0) την περασμένη αγωνιστική θα πάει σήμερα σε αγχώδες φινάλε. Σήμερα, χρειάζεται τη νίκη για είναι σίγουρη ή σε άλλη περίπτωση το ίδιο αποτέλεσμα με τη Ροτσντέιλ, καθώς σε μεταξύ τους ισοβαθμία υστερεί στη διαφορά τερμάτων.

Κόβεντρι – Μόρκαμ (Λιγκ 2)

Από το εντυπωσιακό 1-6 μέσα στην έδρα της Τσέλτεναμ προέρχεται η Κόβεντρι και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την πρόκρισή της στα play off, καθώς σήμερα χρειάζεται έναν μόλις βαθμό για να το καταφέρει. Η Μόρκαμ, από τη μεριά της, γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Μπαρνέτ στο “εξάποντο” της περασμένης αγωνιστικής και τώρα χρειάζεται να πάρει αποτέλεσμα στο Κόβεντρι ή σε άλλη περίπτωση να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τη Μπαρνέτ για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ισοπαλία βολεύει και τις δύο, οπότε το Χ δίνεται σε πολύ χαμηλή απόδοση. Θα πάμε με το Χ2, από το οποίο θεωρώ ότι δε θα ξεφύγει το ματς.

Λίνκολν – Γέοβιλ (Λιγκ 2)

Την ευκαιρία να “καθαρισει” με την υπόθεση play off έχασε την περασμένη αγωνιστική η Λίνκολν, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Άκρινγκτον με 1-0. Σήμερα, της φτάνει απλά ο βαθμός απέναντι στην αδιάφορη Γέοβιλ για το πετύχει και λογικά θα το καταφέρει.

Σε ενδιαφέρει