Α’ Ιταλίας: Η παράδοση της… Κυρίας

Έχοντας εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Κιέβο η Γιουβέντους ευελπιστεί να περάσει νικηφόρα από εκεί και φέτος πατώντας, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του Καμπιονάτο.
juv

Με τις αναμετρήσεις Σασσουόλο – Αταλάντα και Κιέβο – Γιουβέντους ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο.

Ανάλυση

Σασσουόλο – Αταλάντα

Η Σασσουόλο κόλλησε στο 1-1 εντός με την Τορίνο και νιώθει μεγάλη απογοήτευση. Βρέθηκε μεν πίσω στο σκορ πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, αλλά αντέδρασε, επιτέθηκε κατά κύματα, ισοφάρισε και από καθαρή ατυχία δεν έφερε τούμπα την κατάσταση. Πέμπτο σερί under. Ακριβώς ένα γκολ δέχεται στο καθένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Από τις έξι φετινές της νίκες μόνο οι δύο σημειώθηκαν εντός έδρας. Απουσιάζει ο αμυντικός Λέτσερτ. Η Αταλάντα μάχεται για την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά συνεχίζει να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Μετά το τεράστιο διπλό επί της Ρόμα με 2-1 ηττήθηκε εντός από τη Νάπολι με 1-0 και επήρθε κατήφεια. Έχει δεχτεί γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-3-4. Τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Αήττητη στην έδρα της Σασσουόλο την τελευταία τριετία με δύο ισοπαλίες και το εντυπωσιακό περσινό διπλό με 3-0. Φέτος την απέκλεισε στο Κύπελλο επικρατώντας με 2-1, αλλά εντός. Μπερδεμένο σταύρωμα. Η Σασσουόλο ήταν πολύ καλή με την Τορίνο και άξιζε τη νίκη. Στα δύο κολλητά εντός έδρας ματς ψάχνει 4 βαθμούς. Θα κυνηγήσει μετά μανίας το τρίποντο. Η Αταλάντα κάνει νερά στις εξόδους της. Αν οι γηπεδούχοι πιάσουν τα στάνταρ που κινούνται τελευταία δύσκολα θα χάσουν. Στο 1Χ.

 

Κιέβο – Γιουβέντους

Η Κιέβο ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από τη Λάτσιο στη Ρώμη. Μάλιστα στο 25’ κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά μετά το 2-1 κατέρρευσε. Δέκα γκολ παθητικό στην τελευταία τετράδα αγώνων. Επτά ματς δίχως νίκη. Ακόμα δεν αγχώνεται, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται στο τέλος να κινδυνεύσει. Λείπουν Κάστρο και Μεντζορίνι. Τρία goal/goal στην τελευταία τετράδα αγώνων της. Η Γιουβέντους ακολουθεί κατά πόδας τη Νάπολι και ψάχνει την ευκαιρία να προσπεράσει. Σβηστό 1-0 επί της Τζένοα. Σκόρερ ο Κόστα στο 16’. Πέντε κολλητές νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό. Επτά no goal στα οχτώ τελευταία. Σε δέκα εξόδους έχει 8 νίκες και σκοράρει 2,7 γκολ κατά μέσο όρο. Λείπει και πάλι ο πρώτος σκόρερ Ντιμπάλα. Εξαιρετική πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Κιέβο με πέντε σερί διπλά. Πέρσι επιβλήθηκε με 2-1. Λογικά θα διευρύνει το σερί, αλλά οι αποδόσεις του διπλού είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Θα ρισκάρω με το under που ξεπερνάει τον διπλασιασμό και κρίνεται value περιμένοντας μια επαγγελματική νίκη της Κυρίας.

Σε ενδιαφέρει